wesz82 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zakupiłem sobie w ASO ww zestaw i gdzieś przez przypadek usłyszałem że lakier bezb z tego zestawu musi być użyty od razu po odpieczętowaniu??? Ktoś z was użytkował takie coś,długo po otwarciu fiolki lakier nadaje się do mazania:decayed:
Labiel Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Podejrzewam że jest z jakimś utwardzaczem. Zwyczajowo lakier bezbarwny schnie bardzo szybko.
wesz82 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2014 No właśnie wsio jest opisane w Niemieckim ale tam nic nie jest napisane:kwasny:
MichauS Opublikowano 15 Czerwca 2014 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Używałem go po jakiś 6 miesiącach od otwarcia i jest ok. Warunek tylko, żeby był porządnie zamknięty i u mnie stoi w chłodnym miejscu w piwnicy.
xXPiotrekXx19 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Opublikowano 16 Czerwca 2014 ja u siebie również z niego korzystałem po około 9 miesiącach od otwarcia i jest ok nic się z nim nie działo
Rekomendowane odpowiedzi