Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

3.0/quattro/webasto/RNSe/eibach/18"/grzana szyba przednia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Kozak :naughty:
Gratulacje autka :thumbup1:

Dziękuję :wink:

---------- Post dopisany 30-05-2014 at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany 28-05-2014 at 23:45 ----------

:beksa::beksa::beksa::beksa::beksa:

dwa miesiące po zakupie autko uszkodzone....

DSC_0325_zps696b3fd1.jpg

---------- Post dopisany 06-06-2014 at 14:15 ---------- Poprzedni post napisany 30-05-2014 at 21:26 ----------

Rany okazały się powierzchowne auto stoi już na lakierni ale przy okazji przekonałem się, że zdobycie dolnej dokładki do avanta na dwa wydechy graniczy z cudem :facepalm:

Opublikowano
Kozak :naughty:
Gratulacje autka :thumbup1:

Dziękuję :wink:

---------- Post dopisany 30-05-2014 at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany 28-05-2014 at 23:45 ----------

:beksa::beksa::beksa::beksa::beksa:

dwa miesiące po zakupie autko uszkodzone....

http://i120.photobucket.com/albums/o197/adamkurzawski/DSC_0325_zps696b3fd1.jpg

---------- Post dopisany 06-06-2014 at 14:15 ---------- Poprzedni post napisany 30-05-2014 at 21:26 ----------

Rany okazały się powierzchowne auto stoi już na lakierni ale przy okazji przekonałem się, że zdobycie dolnej dokładki do avanta na dwa wydechy graniczy z cudem :facepalm:

Szukaj s-line albo s4:whistling:

Opublikowano
  • Autor

Szukaj s-line albo s4:whistling:

Pomyślałem o tym po fakcie

Opublikowano

A co się stało?

Opublikowano
  • Autor
A co się stało?

Gość z tyłu nie wyhamował i wbił się w moje auto. Peugot 207 zderzak przedni miał na podszybiu :shock3:

Opublikowano

Współczuje bardzo

Opublikowano
  • Autor
Współczuje bardzo

Dzięki, wiem teraz, że to mocne auto nie wiem co by się stało gdyby to była mała corsa albo coś podobnego :whistling:

Opublikowano

Bardzo ładna...aż Ci PW napiszę :decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor
Bardzo ładna...aż Ci PW napiszę :decayed:

Dzięki :wink:

---------- Post dopisany 14-06-2014 at 20:33 ---------- Poprzedni post napisany 08-06-2014 at 11:53 ----------

Jeszcze tylko jeden dzień i odbieram auto :dancing: juz nie mogę się doczekać. Oczywiście ubezpieczalnia milczy trza płacić ze swoich :whistling:

---------- Post dopisany 07-07-2014 at 14:41 ---------- Poprzedni post napisany 14-06-2014 at 20:33 ----------

To sobie podbiję temacik :decayed: skoro założyłem dzienne w reflektorach świateł drogowych postanowiłem dorzucić do auta oryginalny włącznik DRL

mała rzecz a cieszy

DSC_0001_zps3b448321.jpg

---------- Post dopisany 18-07-2014 at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany 07-07-2014 at 14:41 ----------

Dzisiaj pod maską zawitała instalka LPG. Jednostka sterująca Optima Pro, reduktor KME gold, wtryskiwacze barracuda, wlew schowany pod klapką, przycisk gazu w popielniczce, no i butla 63l we wnęce koła zapasowego

DSC_00271_zps33383cf0.jpg

Opublikowano
:thumbup1:
Opublikowano

Fajna opcja, całość psuje automat :D

Opublikowano

Mniemam, iż nie jeździłeś nigdy tipem. :whistling:

Wypas spoko, jak już naprawiona po puknięciu to obniżaj. Zdecydowanie lepsze prowadzenie. ; )

Drewno na dekorach bym jeszcze zmienił na alu szczotkowane żeby odświeżyć i rozjaśnić wnętrze. : )

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Tip własnie to kropka nad "i" w tym aucie :wink:

---------- Post dopisany at 13:24 ---------- Poprzedni post napisany at 13:21 ----------

Wypas spoko, jak już naprawiona po puknięciu to obniżaj. Zdecydowanie lepsze prowadzenie. ; )

Drewno na dekorach bym jeszcze zmienił na alu szczotkowane żeby odświeżyć i rozjaśnić wnętrze. : )

Zrobiona do wymiany był zderzak i dokładka. Co do zawieszenia..... przed tym autem miałem mondeo V6 na niskim twardym zawiasie i co prawda jeździło sie super ale co chwila było coś do wymiany, tuleje, łączniki, sworznie a robione było na TRW, moog lub febi, tak więc pozostane raczej przy tym co mam, no chyba, ze w przyszłym roku 1BE ewentualnie

---------- Post dopisany at 13:25 ---------- Poprzedni post napisany at 13:24 ----------

Drewno prędzej czy później będzie zmienione :thumbup1:

---------- Post dopisany 31-07-2014 at 21:39 ---------- Poprzedni post napisany 19-07-2014 at 13:25 ----------

Dziś auto dostało prezent....

DSC_00361_zps76a59c2f.jpg

już świecą pięknie a co dopiero jak sie rozpalą :banan:

Opublikowano

"czek" już zagościł na liczniku?

Opublikowano
  • Autor

"czek" już zagościł na liczniku?

Nie dlaczego miałby się zapalić :naughty:

Opublikowano

Piękna! Co do wyposażenia moim zdaniem pół skóra była by lepsza ale kwestia gustu :) Silnik marzenie... Kiery trójramiennej tylko chyba brakuje i tak jak pisał Tomek wyżej kolorowego fisa :)

Opublikowano
  • Autor

FIS kolorowy jest a co do kiery to w trójramiennej musiałbym zrezygnować ze sterowania radiem więc odpada :cool:

1300km na LPG i jedyna różnica jaką czuć to w portfelu :dancing:

Edytowane przez _quattro_

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wypas, tylko drewno bym wyrzucił, szczotkowane alu z S-line byłoby jak znalazł.. Szerokości

Edytowane przez machu85

Opublikowano

No bajerow to ci sie trafilo w tym modelu :-) swietne sa te lampy! Bezawaryjnosci

Opublikowano
  • Autor

tylko drewno bym wyrzucił

Szukam innych :wink:

No bajerow to ci sie trafilo w tym modelu :-) swietne sa te lampy! Bezawaryjnosci

Dzięki :hi: