cabanmat Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Witam Przymierzam się do kupna korektora graficznego do mojego zestawu. Chcę usłyszeć w końcu ten czysty sykot - Wzmacniacz Technics SU-V90D - CD Player Technics SL-PG520A - Kolumny Altus 120 Dużo słucham także z dekodera satelitarnego który podłączony jest pod wzmacniacz kablem COAXIALnym. SH-GE90, SH-GE70 ? Zostać przy Technicsie czy atakować inną markę ?
Wojto Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zmień wzmacniacz i kolumny, daj spokój z korektorem...
WiesiekM Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zmień wzmacniacz i kolumny, daj spokój z korektorem...
aborygen Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 jeżeli będziesz słuchał muzy z taśm magnetofonowych to oczywiście korektor jak najbardziej dla cd lub innych cyfrowych źródeł wydaje mi się bez sensu - jedynie dla kpl
Kamyk Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 jeżeli będziesz słuchał muzy z taśm magnetofonowych to oczywiście korektor jak najbardziejdla cd lub innych cyfrowych źródeł wydaje mi się bez sensu - jedynie dla kpl :shock3: WTF ???
mariuszsmietana Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 jeżeli będziesz słuchał muzy z taśm magnetofonowych to oczywiście korektor jak najbardziejdla cd lub innych cyfrowych źródeł wydaje mi się bez sensu - jedynie dla kpl :shock3: WTF ??? Czym taki zdziwiony?
Rekomendowane odpowiedzi