julekF1 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 (edytowane) A więc po tym jak sedan:http://a4-klub.pl/b6-a4-s4-73/b6-asn-bury-sedan-3-0-quattro-akcja-zima-balony-17-str-5-a-267756/zmienił właściciela, rozpoczęły się poszukiwania S4.Miał być sedan, najlepiej B7 i koniecznie manualZadanie bardzo ciężkie:kwasny:Kiedy już straciłem nadzieje na zakup eSki, zadzwonił kolega.Okazało się, że jest egzemplarz wart uwagi, niestety B6 i do tego Avant:kwasny:Trochę sceptycznie nastawiony, ale pojechałem zobaczyć i jest:decayed:To była miłość od pierwszego wejrzenia i usłyszeniaWg. mnie auto ma "to coś" w sobie, nie potrafię dokładnie powiedzieć co, ale ja nie mogę od niego oderwać oczu jak stoi na podwórku:wink:z grubsza o aucie:przyjechało ze Szwajcariirok produkcji 2004przebieg 170 tyśskrzynia 6b manualz wyposażenia jest m.in.fotele RECARO czarna skóra el regulowana z pamięcią ustawieńduża navidekory carbonCLHpakiet światłoxenon z funkcją autoczujnik deszczurolety w drzwiachczarny sufitlusterka fotochrom+składanieBOSEitd...Auto w kompletnej seriiPlany są, i to spore, ale najpierw trzeba się nacieszyć osiągami i dzwiękiem Potem pakiet startowy i zaczniemy zabawe z poprawianiem seriiOgólnie nadal trzęsą mi się ręce jak wsiadam do auta. Kocham V8 :banan: kolejne foty wnętrza:RNS-D zostało zmienione na RNS-E z logo S4 nowy luźniejszy układ wydechowy: tak to działa: c.d.n...kolejne mody gwint i nowy rozmiar ogumienia 225/40 R18 i zmiana koloru kół (czarny mat) bi-xenon zamiast xenonu: do tego grile BLACK hamulce zimmermann sport przód i tył nakłądki na pedały RS4 B7 i ledy we wnętrzu: do tego zmiana koloru listew i dokładki z tyłu na czarny mat, i foliowanie szyb w drzwiach kierowcy i pasażera a na koniec lotka klapy MS Design tak auto wygląda obecnie: plany na kolejne mody oczywiście są. Chodzi mi po głowie dokładka zderzaka przód od cupry Może relingi i ramki wokół okien w wersji black We wnętrzu natomiast kiera i gałka zmiany biegów z pikowanej skóry albo z RS4 B7 i pewnie coś się jeszcze w trakcie sezonu wymyśli .... c.d.n..... Edytowane 8 Marca 2015 przez julekF1
pawel1380 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Fajnie miec taka radość z auta.
marcin_o23 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 fajna, s4 to jest to, co najważniejsze już tak bardzo nie trzeba modzić bo najważniejsze rzeczy tam są, gratki zakupu
garry99 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Znajac Twoje podejście do audi to pewnie nie dlugo bedzie z niej lalka:wink:
arni1111 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 przyjadę w tygodniu ją zobaczyć, za niedługo pewnie będzie najlepsza S4 na forum
winczako Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 ciesze się, że grono eS się rozrasta ;-). Gratuluje slusznego wyboru - b7 nie urywa juz siedzenia tak jak b6
jozek726 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Esa dawaj więcej fot i środek chce zobaczyć btw, nie było czujnika deszczu w b6 chyba że ktoś dorezał
julekF1 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Esa dawaj więcej fot i środek chce zobaczyć btw, nie było czujnika deszczu w b6 chyba że ktoś dorezał całkiem możliwe ze zbyt wcześniej się pochwaliłem z tym czujnikiem od deszczu. Po prostu popatrzyłem, że przy szybie jest sensor i pomyslałem, że to od deszczu właśnie, a to chyba od świateł, tylko po co w takim razie jest ten w lusterku wstecznym od strony szyby?? Co do zdjęć to niebawem dorzucę więcej, narazie wolny czas upływa mi tylko i wyłącznie na jeździe:decayed: ---------- Post dopisany at 08:59 ---------- Poprzedni post napisany at 08:58 ---------- przyjadę w tygodniu ją zobaczyć, za niedługo pewnie będzie najlepsza S4 na forum zapraszam:wink:
dudas307 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 tylko po co w takim razie jest ten w lusterku wstecznym od strony szyby?? CLH, AUTO światła. Dobra fura, mam nadzieję, że trafię kiedyś w Międzylesiu na orlenie
mateoskr1 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Ciekawy jestem jak to chodzi Będziesz może eSą na VAG NYSA 2014?
bastek93 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 ahhh... bardzo zazdroszcze! powodzenia
julekF1 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Ciekawy jestem jak to chodzi Będziesz może eSą na VAG NYSA 2014? nie wiem czy w sobotę, ale w niedzielę będę na bank. A auto chodzi całkiem przyjemnie:decayed:
mateoskr1 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 To w takim razie będę szukał w tłumie, bo jeszcze przy okazji chciałem pogadać o ASN'ie
julekF1 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2014 To w takim razie będę szukał w tłumie, bo jeszcze przy okazji chciałem pogadać o ASN'ie temat ASN'a mam dość dobrze opanowany, więc z chęcią się tą wiedzą podziele:wink:
daavidoff Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Kolego...zobaczysz jak fajnie będzie jak temperatura otoczenia nie będzie przekraczać +10 st. C Ci co mają S4 wiedzą o czym mowa Gratulacje i bezawaryjności.
winczako Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 a do 15 to nawet da się jezdzic ;-).
julekF1 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Kolego...zobaczysz jak fajnie będzie jak temperatura otoczenia nie będzie przekraczać +10 st. C Ci co mają S4 wiedzą o czym mowa Gratulacje i bezawaryjności. bardzo mnie cieszą Twoje słowa chociaż i tak już jest bardzo dobrze jeśli chodzi o osiąg (co nie zmienia faktu, że będe chciał wyciągnąć motor i dokładmnie przejrzeć wszystko w komorze silnika jak i sam motor i powymieniać ewentualne braki) ogólnie plany są dość sporę jeśli chodzi o eSkę ---------- Post dopisany 24-04-2014 at 19:07 ---------- Poprzedni post napisany 23-04-2014 at 18:18 ---------- a więc pierwsze zakupy do eSki są cewki Bremi 12475ESM irydowe świece Denso IK20 Filtr powietrza KN Filtr paliwa MANN i ori LED'y teblicy rejestracyjnej jutro przyjdzie olej 10W-60 i działamy:decayed: Do środka tunel bez uchwytu na tel
maxim Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Piękna jest. Może uda mi się ją kiedyś zobaczyć.
arni1111 Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 obmacana na żywo, przejażdżka zaliczona, ogólnie nadal jestem w szoku:shock3: super auto w super stanie
julekF1 Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Opublikowano 5 Maja 2014 Piękna jest. Może uda mi się ją kiedyś zobaczyć. zawsze można się umówić i spotkać po prostu:decayed: widzę , że też jesteś z okolic Kłodzka co do auta to pomału coś się dłubie po wymianie oleju i filtrów do auta wpadły nowe cewki i swiece następny będzie customowy układ wydechowy, który już jest w fazie wykonania:decayed: z gadżetów to lampki ori LED do tablicy rejestracyjnej we wnętrzu także wpadły LEDY do podświetlania oraz RNS-E zamiast D trochę było z tym zabawy, ale dzięki pomocy kolegi turzol w końcu się udało to usrojstwo podłaczyć kilka fotek wnętrza (niestety marnej jakości, chyba muszę zmienić tel. albo zainwestować w aparat) jak widać wnętrze jest kompletnie czarne (dokładnie tak jak chciałem) i dobrze kontrastuje z kolorem auta więc w środku zmieni się najmniej w planach jest tylko kierownica z RS'a nakładki pedałów i gałka zmiany biegów także z rs4 b7
Rekomendowane odpowiedzi