Wandej Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Opublikowano 5 Maja 2014 Moja rada..kasę fiskalną kup tam gdzie masz najtańszy serwis jej. Nie kupuj przez internet ! Lepiej podjedź do kogoś w Twoim mieście. Tak tylko chcą 1150zl:kwasny: A o zwrot ubiegał się chyba nie bede bo zwracają w ratach no i jeszcze kontroluja ponoć żeby tego zwrotu nie zrobić pier**l kup najtańszą, kompaktową. Ja mam dwie kasy po mojej działalności..kupiłem tanio w Warszawie i później musiałem dymać z serwisami i byle gównem do nich. Nie inwestuj dużo w kasę bo po zamknięciu działalności i tak będziesz mógł sobie nią ewentualnie wy***ać szybę w samochodzie jak zatrzaśniesz kluczyki. Bo- czyszczą pamięć, a żeby użyć kasy do innej działalności musisz kupić drugą pamięć, która kosztuje ze stówkę mniej od kasy fiskalnej Redzinaldzie ale 1150zł to najtańsza opcja właśnie:whistling: Dla mnie to ona może w ogóle nie działać i kurz zbierać bo tyle będę używał pewnie:wink: Wiesz jak dla mnie w wawie jakbym znalazł to nie problem bo mam 45km:wink:A na tym moim zadupiu tak się cenią. A to pudełko za 1150zł to mi komuną pachnie takie jest piękne:decayed:
Reggi Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Jak chcesz to mogę Ci moją sprzedać. Dowiedz się ile kosztuje pamięć jak ogarniesz tanio to zostanie Ci trochę na kox i dziwki
Wandej Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Opublikowano 5 Maja 2014 Jak chcesz to mogę Ci moją sprzedać. Dowiedz się ile kosztuje pamięć jak ogarniesz tanio to zostanie Ci trochę na kox i dziwki Kusząca propozycja:decayed: Namierzyłem sklep na Targówku i chyba się karnę w weekend bo 700zł chcą no i serwisowanie + gwarka na 5lat http://img.myepicwall.com/2014/05/8fffe95c17ab181eb858a63e8c20758b.jpg?1399051842 Takie o będzie dobre?
Wandej Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Opublikowano 7 Maja 2014 po co Ci ta kasa ? W zasadzie po to że przepisy tego wymagają
Rekomendowane odpowiedzi