kruper Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Jak w temacie panowie, wymieniłem sprężynki na eibach sportline i wszystko było by ok, gdyby nie tyna prawa sprężyna, auto ewidentnie siedzi niżej po tej stronie niż po lewej. Rożnica to około 1-1.5 cm. Co może byc przyczyna ? Usiedziana sprezyna nie wchodzi w gre, mają pół roku.
kruper Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2014 no to rzeczywiscie... co ma amorek do sprezyny, także prosiłbym o nie pisanie zbędnych komentarzy.
KubaMpakiet Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 nastepny przemien je stronami to sie przekonasz wbrew pozorom amory tez odpowiadaja za rowne stanie auta
.Pablo. Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 U mnie przy padnietym amorku auto siadlo 1cm niżej, poszlem twoim tokiem myślenia i wymieniłem sprężyny ori nowe w aso nic się nie zmienilo. Kupiłem amorki wymieniłem i auto stoi równo.
kruper Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Opublikowano 5 Maja 2014 amorki nie są padnięte, właśnie wróciłem ze stacji diagnostycznej i amorki po 70 % ...
.Pablo. Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 amorki nie są padnięte, właśnie wróciłem ze stacji diagnostycznej i amorki po 70 % ... Moje miały 68% auto siadlo i na poprzecznych nierownosciach mialo tendencje do zarzucenia d*pa. Więc tych wartości że stacji sobie do serca nie bierz hahaha.
A4 FAN Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 dokładnie , te wartosci ze stacji diag. są niemiarodajne jeśli chodzi o amory, miałem walnięty amor ,a koles diagnosta stwierdził ,że wszystko jest ok,bo tez miały cos koło 70%
KubaMpakiet Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 amorki nie są padnięte, właśnie wróciłem ze stacji diagnostycznej i amorki po 70 % ... zamien je stronami i zobaczysz
patio Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 na stacji diagnostycznej moim zdaniem nie sprawdzą ci dokładnie amorka kiedy masz sportowe zawieszenie. w moim aucie wyszło że amorki mam ok a po jakim czasie musiałem rozebrać zawieszenie i okazało się że amorka już niebyło bez żadnego wysiłku bawiłem się nim góra dół, to twarde sprężyny okazały się dobrym wynikiem amorków
KubaMpakiet Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 kruper temat ogarniety? doszles juz co jest?
kruper Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2014 Ta... podczas zmiany sprężyn zrobił się negatyw i opuściło jedną stronę auta niżej, stąd różnica wysokości. Wszystko ustawione jak trzeba i bangla.
Rekomendowane odpowiedzi