Opublikowano 8 Stycznia 20251 r Musiał byś poszukać czym konkretnie się różnią, inna literka nie koniecznie oznacza nowszy.
Opublikowano 8 Stycznia 20251 r Dla bezpieczeństwa szukaj jednak tego numeru : 8T1 422 066 B Autor tego poradnika napisał że to jedyny numer, zamieniać można jedynie MCE.
Opublikowano 8 Stycznia 20251 r 8T1 422 066 B ten numer to zwykła maglownica mi pokazuje. U mnie jest polift i mam servotronic i ona padła. Muszę podmienić. A co litery znaczą na sterowniku to nie mogę znaleźć czym się różni G od D w drugiej linijce bo pierwsza ta sama z B
Opublikowano 4 Sierpnia 20254 Sie 8T1422065P mam do kupienia w dobrej cenie magiel z servotronic ale o tym numerze? Z a4 b8 2 tdi 2009r Europa? A podanie na pierwszej stronie jest ze tylko 66b końcówka numeru pasuje ? Zakładał ktoś może z takim numerem ?
Opublikowano 15 Sierpnia 202515 Sie Ja mam zamontowany o tym numerze 8T1422065P. W moim przypadku magiel pochodził z S5 4.2 V8. Więc numer nie musi być taki jak w pierwszym poście.
Opublikowano 16 Sierpnia 202516 Sie 15 godzin temu, Yarokot napisał(a): Ja mam zamontowany o tym numerze 8T1422065P. W moim przypadku magiel pochodził z S5 4.2 V8. Więc numer nie musi być taki jak w pierwszym poście. Super! Dzięki za info !
Opublikowano 26 Sierpnia 202526 Sie Potwierdzam dziś zamontowałem servotronic z końcówką 065P i działa! Różnica kolosalna ! Jeden z lepszych modów, który robi mega różnice w porównaniu ze zwykłym wspomaganiem!
Opublikowano Wczoraj o 18:24 1 dn Odgrzebie temat po sporym czasie Zakupiłem Audi A5 Quatro 2.0 TDI 2010r. bez servotronica, ale z maglownicą od servotronica (doszedłem do tego bo kierownica chodziła ciężko jak w żuku).Zrobiłem wszystko co napisane w pierwszym poście ale problem mam taki. Jak odpalam Auto wspomaganie działa idealnie przez chwile i się rozłącza. Zauważyłem że servotronic działa idealnie jak wyłącze klimatyzacje(ale musi być wyłączona od razu po odpaleniu). VCDS pokazuje błąd servotronica i zaworka sterującego kompresorem klimatyzacji. Wie ktoś może co może być tego przyczyną ? Z klimą rozłącza po chwili, a bez klimy działa jak należy cały czas.Dziękuje z góry za pomoc.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz 57 minut temu, cslukasz napisał(a):VCDS pokazuje błąd servotronica i zaworka sterującego kompresorem klimatyzacji.Wrzuć pełny auto-scan jako załącznik.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz 24 minuty temu, Muskel1 napisał(a):Wrzuć pełny auto-scan jako załącznik.A proszę bardzo :) Robiłem go z włączoną klimą i już nie działającym servotroniciem bo go odcieło. Klima też nie chłodzi. Log-ELE-WAUZZZ8T0AA068761-520930km.txt