Kryniu Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2016 Przelot na dwóch tłumikach z kwasówki
Kryniu Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2016 Dźwięk jest taki jakby syczenie jak chcesz basowy dźwięk tylko rura od początku do końca
icemerc Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 duża różnica w hamowaniu jest na tym rozmiarze? 312 juz z przodu mam ale tył seria...
Matejus_93 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Opublikowano 11 Czerwca 2016 (edytowane) Mam pytanie odnośnie dystansów. Jaką one mają średnicę? Fi 30? PS. A i jeszcze, czy gwintowałeś w nim otwór? Edytowane 11 Czerwca 2016 przez Matejus_93
SnOOpie Opublikowano 12 Czerwca 2016 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Otwór raczej gwintowany nie powinien być. Bo mógłbyś nie dociągnąć dobrze śruby do jarzma i byłaby minimalna przerwa między jarzmem a dystansem z racji gwintu.
Matejus_93 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Otwór raczej gwintowany nie powinien być. Bo mógłbyś nie dociągnąć dobrze śruby do jarzma i byłaby minimalna przerwa między jarzmem a dystansem z racji gwintu. W sumie masz rację. Trochę nie pomyślałem o tym.
Rekomendowane odpowiedzi