aju Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 nie, modzę 1,9tdi... wierne bestie z tych silników
dudi75 Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 IVE landa furka kiedy macie jakiegoś spocika bo luknol bym sobie w realu na nia A cisza tam jakas u was w rejonie ,jak nie to przylec do nas do ostrowca daleko nie masz
Iverson Opublikowano 11 Października 2009 Autor Opublikowano 11 Października 2009 Dzięki, , Dudi więcej przebywam w Kaliszu niż w Tbg ale dzięki za zaproszenie , na pewno skorzystam. Ha spoty u nas, to rzeczywiście bolączka , ja czasami nie mam czasu , czasami mi się nie chce , w listopadzie będę miał więcej wolnego to coś zorganizuję , to zapraszam Waszą ekipę .
aju Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 w Kaliszu? ja tam jestem baaardzo często! może jakiś mikro spocik kiedyś na pizzy czy coś
Iverson Opublikowano 11 Października 2009 Autor Opublikowano 11 Października 2009 w Kaliszu? ja tam jestem baaardzo często! może jakiś mikro spocik kiedyś na pizzy czy coś to jak będziesz następnym razem to napisz , wczesniej to się ugadamy gdzieś
variocustoms Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 AJU hihi ja praktycznie codziennie w Kaliszforni a Ivera ostatni raz spotkałem w Poznaniu
aju Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 łoo to będę się odzywał, daj numer na priva, w pzn też jestem co tydzień
Iverson Opublikowano 11 Października 2009 Autor Opublikowano 11 Października 2009 AJU hihi ja praktycznie codziennie w Kaliszforni a Ivera ostatni raz spotkałem w Poznaniu haha no tak to już jest łoo to będę się odzywał, daj numer na priva, w pzn też jestem co tydzień poszło
Iverson Opublikowano 12 Października 2009 Autor Opublikowano 12 Października 2009 w najbliższym czasie swap hamulców na 312mm i wreszcie dekielki niestety nie Porsche (szkoda siana jak ktos sobie przywłaszczy) a RH , szykuję się też na kupno opon na lato , miałem robić lekki naciąg opon ale w moim użytkowaniu auta, to bezsensu. także na mikołaja pewnie parę gratów pod maskę się pojawi...hyhy
Dibo Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 Ive nie marudź tylko naciągaj opony
dudi75 Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 w najbliższym czasie swap hamulców na 312mm i wreszcie dekielki niestety nie Porsche (szkoda siana jak ktos sobie przywłaszczy) a RH , szykuję się też na kupno opon na lato , miałem robić lekki naciąg opon ale w moim użytkowaniu auta, to bezsensu. także na mikołaja pewnie parę gratów pod maskę się pojawi...hyhy A co tam pod mach planujesz wcisnac GT22
Iverson Opublikowano 13 Października 2009 Autor Opublikowano 13 Października 2009 nie aż takim hardkorem nie jestem , zobaczymy na co wystarczą fundusze
Reggi Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Hybryda? Czy zmiana marki ?
Iverson Opublikowano 14 Października 2009 Autor Opublikowano 14 Października 2009 zmiana marki dopiero wtedy , jak dizla do szczęścia nie będę potrzebował pierwsze zakupy dotarły , 1/3 stage I-breaks , poznajcie mojego nowego kolegę OTTO von Zimmermann
Cristoforo Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 jakies takie szare jak ja kupowałem 312mm to bez żadnych zabezpieczeń lakierniczych
Iverson Opublikowano 14 Października 2009 Autor Opublikowano 14 Października 2009 no tu są, nawet na ulotce informacyjnej pisze aby nie ścierać tych zabezpieczeń , może miales używki hyhy
Rekomendowane odpowiedzi