tomekxp2 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Będzie mała sesja na dniach :). Jeszcze czytam i się upewniam czy odpowiednie dobiore. Myślę, że lada dzień i decyzja zapadnie, wtedy pozostaje tylko kupić i założyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Nie patrz tylko co producent sprężyn podaje. Dobieraj według kategorii wagowej z tabliczki pod maską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekxp2 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Jeśli nie jesteś pewien to pisz do Trewor87 i będziesz miał pewność, że dobrane jak należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekxp2 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Ok, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekxp2 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Witam, mała sesja w setupie letnim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zawieche wrzucisz i będzie cacy Pamiętasz jaki producent jest oznaczony na tych felgach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekxp2 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) Z zawieszeniem ciągle działam, kwestia ustaleń i zakupu. Z tego co pamiętam to są oryginalne i jest logo audi na nich przy otworach na śruby, nic wiecej. Musiałbym zobaczyć. Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez tomekxp2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zdecydowanie tylko zawiasu to brakuje w tej chwili. Poza tym miód malina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekxp2 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam, zawieszenie w komplecie czeka na montaż . Podziękowania za pomoc dla kolegi Wandej i Trewor97. A przy okazji B5 się załapała - mimo wieku nadal piękna :). Edytowane 24 Kwietnia 2017 przez tomekxp2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mashet Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Błyszczy się jak psu jaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekxp2 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 (edytowane) A dzięki dzięki, było dzień wcześniej małe mycie. Edytowane 24 Kwietnia 2017 przez tomekxp2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekxp2 Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 (edytowane) Witam, samochód odebrany dzisiaj po założeniu nowych sprężyn i amortyzatorów, przejechane dopiero 20 km. Pewnie jeszcze sie trochę ułoży po przejechaniu kilku kilometrów. Jeszcze raz podziękowania dla kolegów Wandej i Trewor97 za fachową pomoc w dobraniu zawieszenia . Niedługo będzie jakaś mała sesja. Pierwsze co zauważyłem odrazu to czuć różnicę między 1BA a 1BE + Eibach lepsze prowadzenie i trochę twardsze. Ogólnie super sprawa. Polecam każdemu. Edytowane 12 Stycznia 2018 przez tomekxp2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekxp2 Opublikowano 12 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Przyszedł czas na uzupełnienie klimatyzacji i ozonowanie. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekxp2 Opublikowano 17 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Parę zdjęć do kolekcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekxp2 Opublikowano 20 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Witam, piątek i sobota spędzona na myciu, glinkowaniu + pakiet kosmetyków tym razem Meguiars. Efekt jak na 15 godzin pracy jest bardzo dobry. . Muszę przyznać, że na początku obawiałem się glinki, ale robi naprawdę mega robotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Ale wylizana no i świetnie się prezentuje na tych springach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekxp2 Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 (edytowane) Dzięki, trochę pracy i czasu trzeba było ale warto. Edytowane 21 Maja 2017 przez tomekxp2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzozek Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Jaki koszt zawieszenia? Możesz dokładnie napisać (numery) co kupiłeś, ładnie siadło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reganajax Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Kolego również mam 1ba i też mam w planach usadzić audike do ziemi. Bardzo podoba mi się efekt jak u Ciebie, możesz napisać co wkładałeś albo do kogo mogę się zgłosić w sprawie pomocy dobrania amorków i sprężyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi