amaradaar Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 Wyluzuj chłopaku jajca sobie robimy a Ty sie spinasz jak gumka od majtek hehe o tuż to ale widzę wodzowi winnetou indianie już czwarty rok chrust zbierają i wkurza go fakt że zaraz zajmą mu garaż bo na działce już nie ma miejsca
simon__75 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2015 (edytowane) Wesołych Świąt ! Edytowane 23 Grudnia 2015 przez simon__75
krystian3769 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Wzajemnie simon Piękna choinka Ale niunia ładniejsza
simon__75 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Szczerze mówiąc to było jedyne miejsce do zaparkowania pod marketem :/ _________________________________________________________________________________________ Dotarło kilka nowych "gadżetów" do Kalendarz ..... oczywiście jarko dziękuję za przesyłkę (pominę fakt pomyłki w nazwie użytkownika na styczeń w kalendarzu ) Kabelek AMI 5N0 035 558. Dzięki sebidi. iiiiiiii zestaw nakładek (z montażem czekamy na cieplejsze dni). Dzięki czester. Wypada zacząć rozglądać się za kierownicą Edytowane 21 Stycznia 2016 przez simon__75
kosek87 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 ile za takie nakładeczki trzeba dać ?
simon__75 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2016 ile za takie nakładeczki trzeba dać ? W zależności jak i gdzie znajdziesz..... Średnio od 400-500 do nawet 999 PLN.
andynl Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Mi się udało tez zestaw kupic na ebayu za 115€ (licytacja)
simon__75 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2016 (edytowane) Mi się udało tez zestaw kupic na ebayu za 115€ (licytacja) Nie ma zmiłuj....trzeba szukać, grzebać, walczyć. Ja akurat wziąłem te, które oferował jakiś czas temu czester. Edytowane 21 Stycznia 2016 przez simon__75
kosek87 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 ja pierdziu... a do seata ibizy oryginalne w aso 200 zł
komoornik Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Montowałem kilka miesięcy temu takie ori nakładki do Leona 5F. Teraz zamówiłem do B8 chińczyki za ~ 140 zł i nie widzę specjalnie różnicy.
simon__75 Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) Mikro spocik pod Lidlem Oczywiście przypadkowe spotkanie ____________________________________________________________________________ Wczorajsza wizyta w ASO Audi i Porsche przyniosły nowe części. Małe ale jakże pomocne Nowy korek bagnetu oleju - poprzedni został połamany przy kolejnej wymianie oleju :/I nowy "ULEPSZONY" korek zbiornika płynu do spryskiwaczy Korki zbiornika płynu do spryskiwaczy różnią się tak na prawdę jedynie początkiem numeruAudi 8D0 955 455 Porsche 3Q0 955 455 ____________________________________________________________________________ I w tak śliczny dzień...dzień kobiet....jedna ze świętujących załatwiła mi lewy przód na parkingu Nie ma to jak nie ustąpić pierwszeństwa :/Efektem jest zderzak do wymiany (błotnik i lampa pewnie też). Za dnia wygląda to troszkę lepiej ;p Wezwana policja. Notatka spisana. Pani mandat przyjęła. Trzeba tylko szkodę zgłosić. Chciałbym zrobić wszystko bez kosztowo i tu zaczynają się moje pytania.....Mam "zaktualizowaną" mapkę w MMI. Co będzie w momencie oddania auta do ASO na usunięcie szkody ???Oddać auto bez MMI ?? !! Jak Wy to widzicie ??? Edytowane 10 Marca 2016 przez simon__75
amaradaar Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 Jak ja czekam na taki zloty strzal Rob lifta Panie co oni Ci moga tam w mmi mieszac nawet pod kompa nie powinni podlaczac skoro poduchy na miejscu i zadna elektronika nie padla A lampa czemu do wymiany ?? Z tele posze moge czegos nie widziec
Gibons Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 Lampa przerysowana nie widzisz ? rób lifta bo kasa będzie dobra na pewno
simon__75 Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Opublikowano 8 Marca 2016 Jak ja czekam na taki zloty strzal Rob lifta Panie co oni Ci moga tam w mmi mieszac nawet pod kompa nie powinni podlaczac skoro poduchy na miejscu i zadna elektronika nie padla A lampa czemu do wymiany ?? Z tele posze moge czegos nie widziec Lampa przerysowana i wydaje mi się z jakoś tak w dół "patrzy" :/ Z tematem polifta to zbyt wiele w ASO nie podziałam a chcę bez kosztowo robić Tak + / - koszt polifta jak by wyglądał ? I tak już chce pokombinować żeby zderzak z PDC był......
krystian3769 Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) W zeszłym miesiącu kolega oddał do ASO Passata B6. Zrobił podobną szkodę jak u Ciebie. ASO skasowało z AC 6000 zł za lampe, zderzak i błotnik Tak że jak myślisz kiedyś o lifcie posłuchaj chłopaków i dowiedz się ile likwidator mógł by Ci zaproponować Edytowane 8 Marca 2016 przez krystian3769
Kaju77 Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 Jeżeli kosztorys to myślę że max 3.5 tyś. Wiadomo serwis nastuka całkiem inna kwotę. Ja w zeszłym roku za podobne uszkodzenia dostałem 2.8 tyś gdzie nie zaliczyli wymiany zderzaka i blotnik na nowe tylko naprawa.
Gibons Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 Ja za zbite lusterko dostałem 1600zł bez jaj
Rekomendowane odpowiedzi