dani270 Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Witam czy orientuje sie ktos na czym polega zabieg jaki oferuje ta firma? Patrzac na ceny tego zabiegu to chyba lepiej jest kupic nowe uszczelki w serwisie;]
Fido Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Ok. Zagadka. O jaką firmę chodzi ??? Panowie, wyciągamy kule i wróżymy. Kto pierwszy zgadnie ma skrzynkę browaru od autora tematu.
Marc!n Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Ok.Zagadka. O jaką firmę chodzi ??? Panowie, wyciągamy kule i wróżymy. Kto pierwszy zgadnie ma skrzynkę browaru od autora tematu. obstawiam firme "NO NAME" hahaha Ja obstawiam firmę SztukaWyciszania.pl - doskonałe wyciszenie Twojego samochodu. Wygłuszanie pojazdu, wyciszanie drzwi - tylko u nas. może dla tego, że taki jest temat.. dobra żartowałem mam szklaną kulę może zamiast wyciszać 20 letnie auto lepiej odkładać na coś świeższego?
TyBucu Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Ceny zabijają. Ciekawe ile auto waży po takim luksusowym wyciszaniu
dani270 Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Opublikowano 8 Maja 2014 Witam wlasnie zapomnialem dodac na koniec linku do strony ale Marccin zgadl zreszta w tytule byla sztuka wyciszenia
Rekomendowane odpowiedzi