Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4B7 1.9 TDI BRB S-line by Gąbalo Bix skrętny/PDC/BOSE/RNS-E LED/Program/Eibach/Fela Pompei/Heble 3.0tdi/Dekory LED

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Kolor z jakieś niby specjalnej palety - jesli to prawda co w ASO mówią jakiś AKOYA cos nazwa, dalsze plany ? Muszę zbierać na wesele a mam mało czasu hehe.... jak sie znajdzie kasa to RNS-E a tam juz dalej kamery cofania, no i koła by sie chciało większe, grzane fotele i duzo mniejszych rzeczy, ale na chwile obecna tak jak mówiłem muszę przystopować [emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Kolor z jakieś niby specjalnej palety - jesli to prawda co w ASO mówią jakiś AKOYA cos nazwa, dalsze plany ? Muszę zbierać na wesele a mam mało czasu hehe.... jak sie znajdzie kasa to RNS-E a tam juz dalej kamery cofania, no i koła by sie chciało większe, grzane fotele i duzo mniejszych rzeczy, ale na chwile obecna tak jak mówiłem muszę przystopować [emoji3]

ale jak później ruszysz z kopyta to przyszla żona nie pozna auta ze stoi pod domem

Opublikowano
  • Autor

I tak może być [emoji23] jak jej ostatnio pokazałem foty z przed 3 lat w momencie kupna to oczy wywaliła i sie zapytała czy sobie z niej żarty robię [emoji23]

Opublikowano

Zmieniłeś tylko głośniki na Bose czy instalacje też?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Zmieniłeś tylko głośniki na Bose czy instalacje też?

Wszystko zmienione jest :wink:

Ostatni mod robiony jeszcze w starym roku, wymiana licznika na taki z kolorowym fis'em

6393117c8dfec16dgen.jpg

Opublikowano

oj jaki koszt tych świateł ksenonowych plus ewentualnie czujniki pochyłu ?? i plus ewentualnie załozenie podłonczenie itp ?? spryskiwacze byly orginalnie w zderzaku ?? jaki koszt tego wszystkiego?? a co do samochodu to inwestycje piękne dokonujesz ;) pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

wiesz co z kosztami jest róznie jak masz czas to trafisz okazje i ze wszystkim zejdziesz dużo taniej niż np w moim przypadku gdzie kompletowałem wszystko w krótkim czasie, u mnie było mniej więcej tak

-lampy z przetwornicami 2200zł

-zmiana soczewek na b8 jakieś 150zł

-samopoziom częsci plus montaż chyba koło 400zł

-zderzak mialem zmieniany na używke 700zł bez sprysków ale idzie trafić kompletne zderzaki, spryski s-line są duzo droższe ale ja trafiłem okazje za 350 2 sztuki, oczywiscie lakiernik do zderzaka itp pozniej

-jeśli chodzi o poskładanie wszystkiego to szczerze nie pamietam poszczególnych rzeczy bo mi to kolega Kaju ogarniał wszystko naraz czyli bixenon, pdc i inne bajery za jednym podejściem robił jak zebrałem klamoty

Moim zdaniem najwięcej utopi sie kasy w rzeczy których nie widać typy wąz do sprysków jakies uszczelki, spryski i takie tam

Edytowane przez gabalo

Opublikowano

No to ładna inwestycja :) tu trochę tam trochę i się zbiera suma duża , orientowałeś się ile może kosztować montaż RNS-E ?? komplet z tunelem środkowym , z RNS-E, Jest ktoś kto ogarnia temat i mógł by mi podać cały koszt zmiany tego ?? posiadam radio 1 din, jest ktoś kto by mi to założył wszystko ? jaki jest cały kosz tego ? zeby było kompletne razem z tym radiem ?? Może orientujesz sie gabalo??

Opublikowano

Navipol Kraków. :wink:

Opublikowano

dzięki wielkie afroo :) widze ze ta firma zajmuje sie wszelkimi modyfikacjami :) dobrze wiedziec :)

Opublikowano

Kolego, nie masz czasami takiego lakieru jak mój, LY7H? :D

Opublikowano
  • Autor

W kodach wyposarzenia mam coś takiego "kolor zewnętrzny/numer koloru-2S/Y7H" :wink: jeździ wiele kolorów które są bardzo podobne ale nigdy nie trafiłem identycznego, więc albo coś w tym jest ze jakaś inna paleta kolorów albo poprostu efekt pracy jakiegoś lakiernika co malował go po jakimś zdarzeniu:grin:

Tak apropo pogody....ZIMNOOOO!!!

zimnoo.jpg

Edytowane przez gabalo

Opublikowano

Po co Ci ta siatka w swiatłach przeciwmgielnych ?

Opublikowano
  • Autor
7 godzin temu, marcinch001 napisał:

Po co Ci ta siatka w swiatłach przeciwmgielnych ?

Kupiłem auto z tą siatką już... jakiś Francuz musiał se założyć, nie przeszkadza mi to więc nie usuwam...

Edytowane przez gabalo

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Łee, to masz ten sam. To poproszę 2 x błotnik y7h :grin:

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Jest troche czasu to mała aktualizacja się przyda....

Wpadło ostatnio kilka rzeczy

-Odbiornik zegara radiowego (chociaż ikona zasięgu coś nie chce się pojawić :kwasny:)

-Mikrofon BOSE, tyle że mam wrażenie że czasami podgłaśnia radio w momencie kiedy mu to poprostu pasuje :grin:

-Oraz najważniejsze.... prezent świąteczny od żony czyli RNS-E LED :banan::kox::naughty:

3 lata o niego prosiłem i zawsze było NIE! Ożeniłem się i wystarczyło jedno pytanie i od razu zgoda! ...Jak bym wiedział to 3 lata temu bym się ożenił :grin:

IMG_0930(1).jpg

Edytowane przez gabalo

Opublikowano

Jak Ci pogłasza radio to wyłącz opcje GALA w ustawieniach :) powinno pomóc :)

Opublikowano
  • Autor

Ok, sprawdzę to[emoji6] dzięki [emoji106]

Opublikowano

Dopieszczony wózek ! Tak trzymać !

Na bodajrze drugiej stronie Twojego tematu jest foto po montażu blend lusterek z A6. Gdzie je dorwałeś i za ile, jeżeli można wiedzieć? :)

Opublikowano
  • Autor

Ja swego czsasu jak one były u mnie montowane to szukałem całych lusterek z A6C6 na allegro, znalazłem takie z popękaną ubudową i lustrem ale blendy były ok... Z tego co pamiętam to ja za nie około 250zł dałem ale obudowy jeszcze za pare groszy sprzedałem pózniej :D Widzisz byś sie wcześniej odezwał to przedwczoraj komplet blend sprzedałem  tu na forum za 150zł... Ale z tego co wiem to użytkownik jaguaro często ma komplety na sprzedaż w bardzo dobrym stanie, sam ostatnio od niego brałem bo do jednej blendy mi sie woda dostała i zaczęła świrować:wink:

Edytowane przez gabalo