adamooldzz Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 Tak jak w temacie stoi mi woda po prawej stronie komputera, gdzie powinny być jakieś odpływy ? http://www.rbrzezinski.net/wp-content/uploads/2011/07/audi-a4-wycieraczki-01.jpg
xXPiotrekXx19 Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 adamowi pewnie chodzi o to miejsce gdzie wychodzi linka od otwierania maski koło komputera u mnie też tam stoi po myjce albo po mocnej ulewie i też muszę coś z tym zrobić
novwy Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 Ja pod kompem miałem strasznie dużo syfu ale nie był widoczny. Dopiero niedawno przez przypadek jak podniosłem kompa to to zobaczyłem i nie dowierzałem gdyż z góry nic nie widać, radzę profilaktycznie wszystko co się da porozkręcać i przeczyścić.
KrzysiekA4 Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 Pod akumulatorem masz jeden,drugi odpływ jest pod serwem:wink:
adamooldzz Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Opublikowano 11 Maja 2014 adamowi pewnie chodzi o to miejsce gdzie wychodzi linka od otwierania maski koło komputera u mnie też tam stoi po myjce albo po mocnej ulewie i też muszę coś z tym zrobić O to to polać mu O to mi chodzi co napisałeś że woda właśnie nie spływa tam koło serwa...
xXPiotrekXx19 Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 u mnie też w tym miejscu stoi woda koło linki od otwierania maski a kompem i jakoś powinna spływać do odpływu pod servem i wydaje mi się że pod kompem jest taka małą szczelina ale u mnie jest mocno zasyfiona i muszę tam przeczyścić i zobaczyć czy pójdzie
animavili Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 Było,korek/zaslepka gumowa pod serwem do wywalenia i będzie ok.
xXPiotrekXx19 Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 Było,korek/zaslepka gumowa pod serwem do wywalenia i będzie ok. kolego dokładnie nam chodzi o to miejsce na zdjęciu wskazane strzałką i z tego miejsca powinna woda spływać pod servo do odpływu
Cie5la Opublikowano 13 Maja 2014 Opublikowano 13 Maja 2014 Po prostu musisz wziąć kawałek drutu, najlepiej zagnij na końcu w kształcie litery U i w miejscach pokazanych na zdjęciach musisz pozbyć się liści itp. z jesieni. Odpływ jest pod serverm (tam gdzie uzupełniasz płyn hamulcowy) jak kolega xXPiotrekXx19 już napisał. Jeżeli jest również zatkany to wyjmij gumową uszczelkę i przeczyść.
Rekomendowane odpowiedzi