Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Stoi woda kolo komputera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pod akumulatorem sa dwie, przetkaj czyms

Opublikowano

adamowi pewnie chodzi o to miejsce gdzie wychodzi linka od otwierania maski koło komputera u mnie też tam stoi po myjce albo po mocnej ulewie i też muszę coś z tym zrobić

Opublikowano

Ja pod kompem miałem strasznie dużo syfu ale nie był widoczny. Dopiero niedawno przez przypadek jak podniosłem kompa to to zobaczyłem i nie dowierzałem gdyż z góry nic nie widać, radzę profilaktycznie wszystko co się da porozkręcać i przeczyścić.

Opublikowano

Pod akumulatorem masz jeden,drugi odpływ jest pod serwem:wink:

Opublikowano
adamowi pewnie chodzi o to miejsce gdzie wychodzi linka od otwierania maski koło komputera u mnie też tam stoi po myjce albo po mocnej ulewie i też muszę coś z tym zrobić

O to to polać mu ;) O to mi chodzi co napisałeś że woda właśnie nie spływa tam koło serwa...

Opublikowano

u mnie też w tym miejscu stoi woda koło linki od otwierania maski a kompem i jakoś powinna spływać do odpływu pod servem i wydaje mi się że pod kompem jest taka małą szczelina ale u mnie jest mocno zasyfiona i muszę tam przeczyścić i zobaczyć czy pójdzie

Opublikowano

Było,korek/zaslepka gumowa pod serwem do wywalenia i będzie ok.

Opublikowano
Było,korek/zaslepka gumowa pod serwem do wywalenia i będzie ok.

kolego dokładnie nam chodzi o to miejsce na zdjęciu wskazane strzałką i z tego miejsca powinna woda spływać pod servo do odpływu

127984321_7_644x461_sprzedam_audi_a4_b5_v6_26_be.jpg

Opublikowano

Po prostu musisz wziąć kawałek drutu, najlepiej zagnij na końcu w kształcie litery U i w miejscach pokazanych na zdjęciach musisz pozbyć się liści itp. z jesieni.

7800363800_1354134171.jpg

4642559800_1299926825.jpg

Odpływ jest pod serverm (tam gdzie uzupełniasz płyn hamulcowy) jak kolega xXPiotrekXx19 już napisał. Jeżeli jest również zatkany to wyjmij gumową uszczelkę i przeczyść.