Dziobas Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Wizyta u Wojtka zaowocowała takim wynikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Totalnie nic nie napisałeś na jakim to konfigu było robione. Lubie takie wykresy na których seria wychodzi 10KM więcej, a w realu pewnie jest z 3KM mniej Moc też osiągnięta powyżej 6000obr/min, a przeważnie jest w okolicach 5000obr/min. Nie wiem, nie znam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ame-tuning Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 zdrowa seria .... jest ok...płasko i bezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobas Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Totalnie nic nie napisałeś na jakim to konfigu było robione.Lubie takie wykresy na których seria wychodzi 10KM więcej, a w realu pewnie jest z 3KM mniej Moc też osiągnięta powyżej 6000obr/min, a przeważnie jest w okolicach 5000obr/min. Nie wiem, nie znam się niestety nie znam się na tyle aby ci opowiedzieć coś o konfigu a reszty nie komentuje bo wydaje mi się z Wojtek jest na tyle dobrym tunerem i robił już nie takie autka ze jestem pewny co do jego pracy a najlepszym tego owocem jest mój banan na twarzy podczas jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Jeżeli nie ruszał nic z mechaniki to bardzo małe szanse, ze w serii masz 10KM więcej. Pooglądaj sobie wykresy innych ludzi co mają BFB w serii na tym forum i sam wyciągnij wnioski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 wynik dobry, ale dla zdrowego AEB/APU/ANB BFB z ciut wiekszymi wtryskami i minimalnie wiekszym turbo powinien zlamac spokojnie 200KM jesli zdrowy, ale moze to tylko wina hamowni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Wynik jak wynik. Nie oceniam wyniku tylko mówie o serii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobas Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 wyszło jak wyszło może ma jakiś wpływ temperatura, paliwo, rozmiar felg, napęd albo jeszcze coś innego ? wiem tylko tyle ze nie jest to na maksa wyciągnięte bo Wojtek pytał czy robić na max czy zostawić lekki zapas i zdecydowałem żeby na maksa nie wyciągać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 wykres mimo wszystko jest bardzo ladny, jak na niewyzylowany setup jest bardzo ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek2760 Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Bardzo ładnie trzyma do odcinki u mnie sie konczy po 5 tys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Masz logi sprzed korekty? Możesz zrobić teraz logi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobas Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 niestey nie mam zadnych logow sprzed a tez i teraz po zabardzo nie mam jak zrobic chyba ze jest ktos chetny to moge sie umowic i gdzies podjechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audiss Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Moim skromnym zdaniem wysoki moment przy 2500rpm ja mam taki sam silniczek wystrojony przez gościa który zna sie na rzeczy i przy tych obrotach mam o 40Nm mniej. Ciekawe jest tez to że przebieg krzywej zarówno momentu jak i mocy masz taki płaski i w takim długim zakresie obrotów takie cóś tez bym chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobas Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 no moj wykresik na poczatku tez nie byl taki plaski za pierwszym hamowaniem dopiero po czawartym zotal tak jak jest obecnie tak ze Wojtek trochę go musial prostowac audiss - jak możesz to dodaj swoj wykresik do porównania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audiss Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 jak znajdę to wkleję pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McGiver Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Oglądając takie wykresy zastanawiam sie co one mają ukazywać??????? gdzie sa opory toczenia sie pytam??? wykres z takim przebiegiem relany do zrobienia na serii zwłaszcza jesli dopiety jest WG, ale seryjne kreski że takie wyszły to nadto dobrze by było bo seria do 5500-5600 trzyma zazwyczaj, a tu prawie do odcinki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek2760 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Oto moj robiony w amd ,seria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imhotet Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 nic tu nie widac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 200KM i 320NM widac...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imhotet Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 masz lepszy wzrok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi