woytazz Opublikowano 18 Maja 2014 Opublikowano 18 Maja 2014 Witam wszystkich . Mam A4 B5 z pełnym FISem z 98 roku. Szukałem już na ten temat ale nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi. Ale do celu - czy da się włączyć(zakodować?) vagiem np. sygnał dźwiękowy w momencie, gdy chcemy ruszyć i mamy zaciągnięty ręczny, lub sygnalizacja otwartych drzwi? Jest to licznik z analogowym zegarkiem, jednak opcje te istnieją, pojawiają się, piszczą etc. przy teście VAG'iem (ten z zaciągniętym ręcznym na 100%). I stąd moje pytanie, czy da się coś tu wyczarować? Pozdrawiam EDIT: Działają oczywiście dotychczasowe funkcje tj. informacja o kończącym się płynie do spryskiwaczy, rezerwie. etc
JeJu Opublikowano 18 Maja 2014 Opublikowano 18 Maja 2014 jak rusze z zaciągnietym ręcznym i przejade kawałek to dopiero zaczyna pikać. moze tez tak masz?
woytazz Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Opublikowano 18 Maja 2014 Jutro sprawdzę czy tak jest . A jest jakiś sposób na sygnalizacje otwarcia drzwi? Czy tylko późniejsze modele miały takie cudo? // A więc tak, dla potomnych - informacja o ręcznym piszczy powyżej 15km/h, otwarcie drzwi w późniejszych modelach.
Rekomendowane odpowiedzi