OGr Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Kupilem dywan do A3, mial byc ok, a wyszlo jak zwykle. Czy ktoś ktoś z forum próbował naprawić takie uszkodzenia ?
Fido Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Tego się nie naprawia tylko kupuje w dobrym stanie.
OGr Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Opublikowano 20 Maja 2014 Tego się nie naprawia tylko kupuje w dobrym stanie. Fajnie że sprzedający tego nie wie.
Fido Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Zawsze można zareklamować zakup. Masz na to 10 dni.
OGr Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Opublikowano 20 Maja 2014 Jasne ze sprobuje ale juz widze jak mi zwroci wszystkie koszta z tym zwiazane, a po sadach przeciez go nie bede ciagal.
zrywka Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 Robert,chyba da sie to naprawic,podobnie jak nabrawia sie tapicerke foteli. najprosciej na chlopski rozum wstawic w to miejsce taka late o identycznym wymiarze i ksztalcie co dziur i podkleic wieksza formatka od spodu.
OGr Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Opublikowano 22 Maja 2014 Robert,chyba da sie to naprawic,podobnie jak nabrawia sie tapicerke foteli. najprosciej na chlopski rozum wstawic w to miejsce taka late o identycznym wymiarze i ksztalcie co dziur i podkleic wieksza formatka od spodu. Odesłałem to już w piździet i niech sobie sprzedawca sam naprawia. Mam tylko nadzieję że będzie na tyle uczciwy że odda mi kasę.
P1RAT Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 To są właśnie sprzedawcy. Zdjęcia i zapewnienia kontra rzeczywistość...
Rekomendowane odpowiedzi