visabita4 Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 Witam Mam pytanko nie wiem czy ten temat w dobrym wątku jak coś to sorki Moja sprawa czuje smród w środku w czasie jazdy ale tylko jak mam otwarte okno i jak mu naprawdę mocno przycisne i go przeciągne jagby się coś przepalało. w bagażniku wszystkie zaślepki zasylikonowałem bo myślałem że to z tą ciągnie byłem sprawdzić cały układ wydechowy powiedzieli że jest ok zero nieszczelności Macie jakieś może skojażenia czy kończący katalizator coś takiego wydobywa czy na co zwrócić uwage Pozdro
Zymek1989 Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 Znajomy ma takie same objawy w swojej A6 C5 2,8L jak depnie to mu olej wycieka z uszczelki i się smaży albo na silniku albo na wydech. Czuć ostro frytkami
visabita4 Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Opublikowano 22 Maja 2014 noo dokladnie mam to samo chodz wycieku zbytnio nie widzę
darkle Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 Dobrze obejrzyj kolektor wydechowy pod EGRem, tam lubi sobie kapać a na pierwszy rzut oka nic nie widać
visabita4 Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Opublikowano 23 Maja 2014 10 min czyszczenia karcherem i problem znikł jak wymieniali mi olej to zapomnieli o okularach i trafić nie potrafili na to wychodzi Temat uważam za zamknięty dzięki za rady
Fido Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 To jeszcze zerwij silikon który nawaliłeś do bagażnika.
Rekomendowane odpowiedzi