Nosfer Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Krzyniek na radiu ".. Nosfer do autobusu masz wolne.." 3 sekundy po tym - PKS zza górki _________________________________________________ Gadalismy przy grillu o furach: Kaśka ni stąd ni z owąt: Ej, bo wiecie jak kupujecie auta to koniecznie trzeba wymienić rozrząd i filtry.. noo, naprawdę.. KONIECZNIE !
krzyniek Opublikowano 3 Września 2008 Autor Opublikowano 3 Września 2008 Tosik na radiu ".. Nosfer do autobusu masz wolne.." 3 sekundy po tym - PKS z zakrętu _________________________________________________ nie Tosik tylko ja, i nie za zakrętu tylko za górki
Nosfer Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Ale i tak się nie obudziła... Tak mi się przypomniało: Witam się z Norbim, a On: " O! Nosfer! W końcu poznałem pierwszego spamera spocików Warszawskich ! :> "
Flyer Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Tekst o spamerach ze spotow w-wskich jest starszy niz Zlot
krzyniek Opublikowano 3 Września 2008 Autor Opublikowano 3 Września 2008 Tekst o spamerach ze spotow w-wskich jest starszy niz Zlot nom, a najlepsze było jak Poziu wkleił na spotach top10 spamerów warszwskich
poziek Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 A kto pamięta "żółwika wodnego" Aaaaaaaaaa liżesz pięść i przybijasz żółwika pamięć powraca
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Musashi - Kto nie umie jeździć ośką kupuje Quattro :polew: Ono :No (tak o) :polew: :polew: :polew:
Musashi Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Musashi - Kto nie umie jeździć ośką kupuje Quattro :polew: Ono :No (tak o) :polew: :polew: :polew: i tutaj przydalaby sie foty oponentow
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Musashi - Kto nie umie jeździć ośką kupuje Quattro :polew: Ono :No (tak o) :polew: :polew: :polew: i tutaj przydalaby sie foty oponentow co Ty się znasz na jeździe ośką jak z Poznania jechałeś tyle samo co my z Krakowa w godzinach szczytu
Tosik Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Tosik na radiu ".. Nosfer do autobusu masz wolne.." 3 sekundy po tym - PKS z zakrętu _________________________________________________ nie Tosik tylko ja, i nie za zakrętu tylko za górki jeśli to ja to musiał wyjechać z przystanku :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Musashi - Kto nie umie jeździć ośką kupuje Quattro :polew: Ono :No (tak o) :polew: :polew: :polew: i tutaj przydalaby sie foty oponentow co Ty się znasz na jeździe ośką jak z Poznania jechałeś tyle samo co my z Krakowa w godzinach szczytu to tak jakbys porownal.... paste do butow (brazowa) ( tu dygresja - mialem rzucic inny przyklad o podobnym kolorze ale nie chcialem w porze obiadowej byc zbyt dosadny....) do czekolady, kolor taki sam ale a jaka roznica :mysli:jak mozna porownywac droge do krakowa z droga do poznania :tongue4:
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 _________________________________________________ Musashi - Kto nie umie jeździć ośką kupuje Quattro :polew: Ono :No (tak o) :polew: :polew: :polew: i tutaj przydalaby sie foty oponentow co Ty się znasz na jeździe ośką jak z Poznania jechałeś tyle samo co my z Krakowa w godzinach szczytu to tak jakbys porownal.... paste do butow (brazowa) ( tu dygresja - mialem rzucic inny przyklad o podobnym kolorze ale nie chcialem w porze obiadowej byc zbyt dosadny....) do czekolady, kolor taki sam ale a jaka roznica :mysli:jak mozna porownywac droge do krakowa z droga do poznania :tongue4: Boże aleś wpadł w nerwy.... zacytowałeś się na śmierć :decayed:
Musashi Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 no, az komp mi wpadl w rezonans [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2008, 14:44_________________________________________________ no, az komp mi wpadl w rezonans no ale tobie tez cus nie wyszlo
poziek Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Musashi tak naprawdę żałuje, że nie kupił quattro :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Musashi tak naprawdę żałuje, że nie kupił quattro :gwizdanie: moze bym zalowal gdybym mial wiecej KM pod butem, przy serii AVF Q jest awangarda
adadur Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 :mysli:jak mozna porownywac droge do krakowa z droga do poznania Jeszcze parę latek i będzie A1 przez całą Polskę - może szybciej będzie jechać do Poznania autostadami (A1>A2)nadrabiając ok. 200km
Musashi Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 :mysli:jak mozna porownywac droge do krakowa z droga do poznania Jeszcze parę latek i będzie A1 przez całą Polskę - może szybciej będzie jechać do Poznania autostadami (A1>A2)nadrabiając ok. 200km nie bedzie tak zle. ma byc expresowka do wjazdu na A1 w okolicy bydgoszczy.
Rekomendowane odpowiedzi