zielony0531 Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 witam, koledzy mam pytanie czy wszystkie B6 posiadaly otwieranie z pilota tylnej klapy bagaznika jest to moj kolejny problem do rozwiazania bo w mojej po wcisnieciu na pilocie otwieranie bagaznika nic sie nie dzieje autko to 2003 1,9tdi 130KM prosze o jakies sugestie jak to sprawdzic lub jakie sa najczestsze usterki, chcialbym tez z gory podziekowac forumowiczom za rozwiazanie wielu problemow z moim autkiem pozdrawiam:)
Ra4al Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 Pytanie tylko co rozumiesz pod pojęciem otwieranie pokrywy bagażnika?? Jedynie otworzenie zamka bo tak to wygląda w a4 b6/b7 i klapa unosi się wtedy może 2-3mm, czy może pełne uniesienie pokrywy do czego potrzeba pewnego modu??
wujek496 Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 witam,koledzy mam pytanie czy wszystkie B6 posiadaly otwieranie z pilota tylnej klapy bagaznika jest to moj kolejny problem do rozwiazania bo w mojej po wcisnieciu na pilocie otwieranie bagaznika nic sie nie dzieje autko to 2003 1,9tdi 130KM prosze o jakies sugestie jak to sprawdzic lub jakie sa najczestsze usterki, Ten przycisk na pilocie: otwieranie tylnej klapy, trzeba przytrzymać parę sekund i wtedy powinno się coś zadziać, czyli powinno się coś uchylić Jeśli tego nie masz to jednak trzeba jakieś poważniejsze mody zrobić . Ale jeśli tak się zadzieje jak pisałem wcześniej to można założyć mocniejszy siłownik i sprężynki i klapa będzie Ci się otwierała do samej góry:) Wszystko o czym piszę (czyli otwieranie z pilota do samej góry) jest opisane w innych wątkach. Jeśli nie będziesz mógł znaleźć to sie odezwij to Ci prześlę wątek. Pozdrawiam ---------- Post dopisany at 11:02 ---------- Poprzedni post napisany at 10:57 ---------- http://a4-klub.pl/nadwozie-14/automatyczne-zdalne-otwieranie-zamykanie-klapy-bagaznika-avant-304596/ w sumie to już znalazłem ten wątek więc poczytaj.
Rekomendowane odpowiedzi