vauxhall95 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Albo sam pasek jak to nieraz bywa z gatesem.sprawdz naciag paska rozrzadu,moze ktos napial za mocno
vp-tdi Opublikowano 23 Czerwca 2014 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Albo sam pasek jak to nieraz bywa z gatesem.sprawdz naciag paska rozrzadu,moze ktos napial za mocno rolka powinna być zalożona samo napinająca i jak najlepszej firmy ,pasek może być shit ale rolki najważniejsze , może ktoś założył rolke na sztywno ( duże ryzyko uszkodzenia paska )
BocianXXX Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Mam taki sam dzwięk u siebie jak załącze klime, więc to raczej napinacz Mam to samo .Da się tam jakoś psiknąć smarem żeby ją wyciszyć czy cuś ?
twincam Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Mam taki sam dzwięk u siebie jak załącze klime, więc to raczej napinacz Mam to samo .Da się tam jakoś psiknąć smarem żeby ją wyciszyć czy cuś ? Panowie doszliście co i jak z tym piszczeniem? Mam to samo, tylko, że po popryskaniu WD40 na pasek wielorowkowy od alternatora i pompy wody pisk ustaje. Podejrzewam wyciągnięty pasek pomimo, że był wymieniany w zeszłym roku na conti i zrobione max 15-20tys km. Pytanie czy to może być wina również napinacza?
vp-tdi Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 Pytanie czy to może być wina również napinacza? jak założony jakiś shit to tak
sebco Opublikowano 4 Października 2014 Autor Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) czyli ta mała rolka To piszczy sam pasek - wielorowkowy. Kupiłem spray na pasek i pomogło na jakiś czas i znów to samo. Pasek do wymiany! czyli ta mała rolka Panowie to był pasek główny. Zrobił się bardzo miekki i gumowy. Wymieniłem z Conti na Gates i cisza Edytowane 9 Września 2014 przez sebco
Chadury89 Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) U mnie czasami tez tak popiskuje, lalem woda na rolke pod alternatorem i przestawalo, u mnie widac ze napinacz paska wielorowkowego sie kladzie. Jak znowu zacznie ci popiskiwac przyjzyj sie temu napinaczowi. Edytowane 5 Października 2014 przez Chadury89
sebco Opublikowano 6 Października 2014 Autor Opublikowano 6 Października 2014 U mnie czasami tez tak popiskuje, lalem woda na rolke pod alternatorem i przestawalo, u mnie widac ze napinacz paska wielorowkowego sie kladzie. Jak znowu zacznie ci popiskiwac przyjzyj sie temu napinaczowi. Wina w materiałe z tym co się niego zrobiło po roku czasu. Zrobił się miekki jak guma.
Rekomendowane odpowiedzi