elmek Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Witam, Pojawil mi sie dzisiaj taki komunikat na FISie: O co chodzi? Dodam ze mam bixenon bo raczej cos ze swiatlami.
elmek Opublikowano 3 Września 2008 Autor Opublikowano 3 Września 2008 Znaczy poziomowanie bixenona sie skopalo? Bo na dziennych jechalem a te nie sa chyba samopoziomujace.
HiRide Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Problem z poziomowaniem. to w b7 ta kontrolka jest zupelnie inna na fisie ? Kiedy ja mialem problem z samopoziomowaniem to mialem tez zolta ale przed nia byly strzalki skierowane w gore i dol
elmek Opublikowano 3 Września 2008 Autor Opublikowano 3 Września 2008 No dokladnie to mnie zastanawia. W b6 apropo tego problemu jest takie cos: Czyli w B7 zmienil sie komunikat na jedna strzalke? Kiedy ja mialem problem z samopoziomowaniem to mialem tez zolta ale przed nia byly strzalki skierowane w gore i dol Kosztowne to?
HiRide Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 No dokladnie to mnie zastanawia. W b6 apropo tego problemu jest takie cos: Czyli w B7 zmienil sie komunikat na jedna strzalke? Kiedy ja mialem problem z samopoziomowaniem to mialem tez zolta ale przed nia byly strzalki skierowane w gore i dol Kosztowne to? do "naprawy" uzylem vaga bo nie bylo zadnych mechanicznych usterek tylko cos innego nawalilo ale nie wiem co
elmek Opublikowano 4 Września 2008 Autor Opublikowano 4 Września 2008 do "naprawy" uzylem vaga bo nie bylo zadnych mechanicznych usterek tylko cos innego nawalilo ale nie wiem co To chyba u mnie jest to samo, bo po ponownym odpaleniu silnika jest ok. A poziomowanie dziala dobrze.
ono Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 To nie jest qwa błąd poziomowania tylko świateł adaptacyjnych (skrętnych) , jeśli zgasło po restarcie nie ma sie czym przejmować
Rekomendowane odpowiedzi