tom5151 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Cześć! Mam swoją b6 od prawie roku i już po zakupie zastanawiała mnie jedna rzecz, co było lub ma być w miejscu tego czarnego stelaża ( patrz foto ). Próbowałem pooglądać zdjęcia innych audi ale zdjęcia nie są pod kątem 90 stopni wiec nie widać co to jest. Domyślam się że to coś co można sprzedać bo ów handlarz który sprzedał mi auto od pierwszego wł. przywłaszczył sobie m.in.: gaśnice, kompresor, ori dywaniki, alusy i pare innych rzeczy więc nie zdziwie sie jak zabrał jeszcze coś . Z góry dziękuje za odpowiedz.
skerim Opublikowano 6 Czerwca 2014 Opublikowano 6 Czerwca 2014 U mnie wygląda to tak samo, do tego metalowego stelażu jest jednak przymocowany uchwt na złącza od lampy. Nie masz się więc raczej czym przejmować. Zapewne jest to uniwarsalny element wykorzystywany lub nie w zależności od wersji auta.
sciemamcz Opublikowano 6 Czerwca 2014 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Również mam to puste, więc chyba ok. ale sam jestem ciekaw co tam montowali w innych wersjach.
tom5151 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2014 To troche mnie uspokoiliscie. Widzialem na fotkach ze bylo tam cos wygladajacego jak filtr oleju
reid Opublikowano 7 Czerwca 2014 Opublikowano 7 Czerwca 2014 W tym miejscu przychodzi elektryczna pompa podciśnienia, która występuję tylko ze skrzyniami automatycznymi
kawowy19 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Opublikowano 7 Czerwca 2014 u mnie też tego nie ma i już przy kupnie mi wyglądało podejrzanie.... ale kolega kupil b6 z multitronikiem i faktycznie ma tam jakiś sprzęt
tom5151 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2014 Super! Wyjaśnione wiec można zamknąć
Rekomendowane odpowiedzi