Ksiadz Opublikowano 7 Czerwca 2014 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Witam! Panowie, Panie, szukam dobrego zakładu dla kolegi gdzie może dopieścić swoją A7. Czy macie namiary na kogoś dobrego, znającego się kto ogarnie temat? Może być Toruń lub okolice. Z góry dziękuję i pozdrawiam!
eltom Opublikowano 7 Czerwca 2014 Opublikowano 7 Czerwca 2014 - NovusAutoDetailing Inowroclaw Porozmawiaj z gościem, podjedź obejrzeć jakieś auto itd. Ja będę się dopiero wybierał ze swoim autem na polerowanie lakieru i wosk ceramiczny, ale efekty prac możesz od ręki zobaczyć na jego stronie. BTW: Widziałem jedno auto po kosmetyce wnętrza, drugie w trakcie pracy nad jego nadwoziem i efekt był ładny.
jedrekx Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Auto serwis, naprawy powypadkowe Bydgoszcz - Krucza 18
mojeA4 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 S-PLUS Szczerze polecam, gość z Torunia na grebocinie swego czasu miałem 60-70 wgniotek z gradobicie- teraz nie mam ani śladu Polerowalem lampy- jak nowe Polerka całego auta- świecił sie jak psu ... Dodatkowo wymienili filtr, sprawdzili i nabici klime... Wypozyczylem u nich ibize, za co wzięli pare groszy Polecam, widać, ze im zależy Wstawili za mnie auto do serwisu, odebrali, sprawdzili, wszystko załatwili beze mnie i bez żadnego problemu. Serwis powinien go odkurzyc i umyć, nie zrobili tego i tak go odebrałem. Powiedziałem, ze serwis sie słabo postarał, bo nawet nie odkurzyli, w sekundzie autem cofnęli i na błysk go zrobili w środku, az lsnilo Taki detal, ale cieszył
Lipekk Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 https://www.facebook.com/BlackMagicCarStudio znam osobiście i zawsze przykładają się do roboty, więc - polecam
lucas33 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Nie tak dawno zlecałem auto detailing i zdecydowanie polecam taki sposób konserwacji karoserii! Najpierw panowie oczyścili blachę, a później nałożyli specjalną powłokę ceramiczną, dostałem na to gwarancję na 3 lata. Autko wygląda jakby dopiero co wyjechało z salonu...a ma już 10 lat Serwis ma swoją stronkę – www.krucza18.pl. Zdecydowanie polecam.
slaviozo Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 (edytowane) jak to cenowo wyglada. Wsumie sie zastanawiam bo chcialem jakis wosk nalozyc itp mam maske do korekty bo pare rysek sie porobilo ale jak mam wyrzucic 500-1000 to wole sam sie pobawic. Cytat wypowiedzi wyzej. Edytowane 23 Sierpnia 2014 przez slaviozo
DamianIno Opublikowano 15 Września 2014 Opublikowano 15 Września 2014 (edytowane) korzystałem z ich usług i mogę śmiało polecić https://pl-pl.facebook.com/BlackMagicCarStudio Edytowane 15 Września 2014 przez DamianIno
saat Opublikowano 16 Września 2014 Opublikowano 16 Września 2014 moge potwierdzic bo autko widziane na zywo jest super
DamianIno Opublikowano 16 Września 2014 Opublikowano 16 Września 2014 moge potwierdzic bo autko widziane na zywo jest super a minął prawie rok od korekty
Rekomendowane odpowiedzi