michalm320 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Jak w temacie... Problem polega na tym że kabel jest przerwany między klapą a budą. Nie byłoby problemu gdyby nie to że nie można wyjąc przelotek. Macie jakieś pomysły jak przywrócić oświetlenie tablicy?
Sliwka Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 pytanie jeszcze gdzie sie ten kabel przerwal, jak juz zlokalizujesz dokladnie miejsce, wymieniasz drut na tym odcinku i tyle, jak nie mozesz czegos zdjac to przeciagasz
jacek70 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zazwyczaj przerywa się w miejscu zginania. Jakich przelotek nie możesz wyjąć?
michalm320 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2014 Przerwany kabel jest zlokalizowany. Ale żeby go zlutować muszę zdjąć harmonijkę + rurkę + harmonijkę. Bez demontażu tych elementów nie mam miejsca na zlutowanie tego A jak wiadomo tych elementów się nie zdejmie bez wyciągani całej wiązki.
Gość cwiara Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Nie musisz lutować przewodow w przelotce tylko poza nią. Przeciągnij przewód przez harmonijke i polutuj.
michalm320 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2014 Usterka usunięta. Brak masy był powodem braku oświetlenia tablicy. Masa zrobiona w innym miejscu PS. To była pierwsza elektryczna usterka w aucie. Nigdy dotąd w żadnym aucie nie miałem usterki elektrycznej. Niemieckiego auta mi się zachciało...
edekxp Opublikowano 11 Czerwca 2014 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Niemieckiego auta mi się zachciało... Ciekawe co byś powiedział jakbyś miał francuza
Rekomendowane odpowiedzi