sokolnh Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 Tuning Team Tarnów Serdecznie zaprasza na pierwszy organizowany przez siebie zlot Tuningowy. Odbędzie się on 14 wrzesnia na terenie firmy Expert-Roczniak naprzeciwko CH Echo przy ul. Błonie (północna obwodnica Tarnowa) Impreze poprowadzi DJ z klubu Pretekst. Planowane konkursy: 1. Najładniejsze auto 2. Najniższe auto 3. Najgłośniejszy wydech. 4. Najefektowniejszy lakier (ocenia specjalista od lakiernictwa i aerografu) 5. Rzut alusem 6. Ciągnięcie samochodu 7. Car audio (Pomiar SPL przeprowadzony przez firmę Caraudiosystem) 8. Palenie gumy (Nawierzchnia z kostki) 9. Zmiana koła na czas 10. Kultowe auto 12. Miss zlotu Gościnnie: Gładysz Rally Team BMW Klub Tarnów Wjazd na teren od godziny 9:00. Rozpoczęcie godzi 12:00. Planowane zakończenie 18:00 Na imprezie postaramy się o brak tłoku. I sensowne ustawienie aut. Konkursy rozgrywane będą mniej więcej co pół godziny. Na miejscu zaplecze gastronomiczne. Nagrody w konkursach za pierwsze miejsca w okolicach 500zł. Patronat medialny: Radio ESKA Tarnowska Telewizja Kablowa 90% TVN Turbo Kluby zainteresowane rezerwacją miejsc proszone o zgłoszenia - zdjęcia i opisy aut na e-mail: [email protected]
Johnyjurek Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 Impreza podobno została przesunięta na 21 września ...
TTom3k Opublikowano 11 Września 2008 Opublikowano 11 Września 2008 Zbierac sie panowie i panie Krakow,Rzeszow,Kielce itd. Nie macie daleko a mozna sie pokazac z a4
Cuber Opublikowano 11 Września 2008 Opublikowano 11 Września 2008 Zbierac sie panowie i panie Krakow,Rzeszow,Kielce itd. Nie macie daleko a mozna sie pokazac z a4 no moze pomyślec
TTom3k Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 Ja jak zwykle mam fucking szkole 21(niedziela) o 8 rano do 10 wiec wsumie moglbm zgarnac Rzeszow ze soba
Cuber Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 Ja jak zwykle mam fucking szkole 21(niedziela) o 8 rano do 10 wiec wsumie moglbm zgarnac Rzeszow ze soba no to działaj
TTom3k Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 Ja jak zwykle mam fucking szkole 21(niedziela) o 8 rano do 10 wiec wsumie moglbm zgarnac Rzeszow ze soba no to działaj Ok ja zadzialam w Rzeszowie ale ty za to w Krakowie
dawid195a Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 Szkoda ze gościnnie nie ma a4-klub.pl >>>> ;(
Rekomendowane odpowiedzi