Skocz do zawartości
IGNOROWANY

NISSAN GTR 3.8 V6 TT 2014 Black Edition

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Duży bagażnik - możliwość zabrania całej rodziny na wakacje :naughty:

Opublikowano

GTR miał też zaczepy ISOFIX :decayed::decayed::grin::grin:

Opublikowano

Decyzja jest już podjęta RS6 C7 :wink: zamawiamy na dniach

Z czystej ciekawości co ma rs czego brakuje gtr ?

Komfort, wykończenie i duuużo miejsca

Opublikowano

Decyzja jest już podjęta RS6 C7 :wink: zamawiamy na dniach

Z czystej ciekawości co ma rs czego brakuje gtr ?

Komfort, wykończenie i duuużo miejsca

Już to miałeś w S :wink:

Szkoda, że nie dojechałeś gtr na Ring.

20km w japońcu zapewne pozostawiło by niezapomniane wrażenia.

Opublikowano

hmm widziałem czarnego GTR-a na lawecie ale nie zwróciłem uwagi na blaszki. Pomyślałem że może pojechał już do nowego właściciela ? ;)

Opublikowano

hmm widziałem czarnego GTR-a na lawecie ale nie zwróciłem uwagi na blaszki. Pomyślałem że może pojechał już do nowego właściciela ? ;)

Pojechał na serwis do Krakowa przed sprzedażą. Nie mam czasu jechać sam a przy okazji zrobią co trzeba

Opublikowano

hehe mogłeś napisać była by lista chętnych do zawiezienia i odwiezienia auta do Krakowa :decayed::kox: koledzy pomogą :wink: a aż taka różnica w wykończeniu i komforcie użytkowania jest między GTR-em a RS6 że zmieniasz ? Będzie pod nogą brakowało a gwarancja chyba nie pozwala na rezanie ? Bierzesz RS6 PLUS czy sam sobie PLUSA dorezasz ? :decayed:

Opublikowano

Szymek aż mnie suty zapiekły od patrzenia może kiedyś dasz się karnąć :kox::kox::kox::kox::grin::grin:

Opublikowano

Pisał wcześniej ze rs+

Opublikowano

Szymek aż mnie suty zapiekły od patrzenia może kiedyś dasz się karnąć :kox::kox::kox::kox::grin::grin:

Kolejka sie ustawi :)

Opublikowano

Pisał wcześniej ze rs+

Jestem ciekaw czy pozamawia takie smaczki jak np czerwone pasy (osobiście mi się to podoba w dodatku pasuje do alcantary i siedzen przeszywanych biało/czerwona nicia.).

10645159_10152860534480159_1527576908135

Opublikowano

Mały update, W GTRze wyjebało skrzynię, konkretnie 2,4,6 bieg jakiś czujnik ciśnienia padł a że nie mogą jej otworzyć to caluśka do wymiany nie ma to jak przemyślane rozwiązania. Tak BTW to w S6 88 tys i skrzynia dalej lata, jeszcze się japońce muszą sporo nauczyć :grin:

Opublikowano

Ile miało autko nalatane?

pozdro

Opublikowano

6900km :decayed:

Opublikowano

Czytałem kiedyś o wadach i zaletach to taka skrzynia kosztuje ok 100 tys zł :facepalm:
Dobrze że jest na gwarancji :decayed:

Opublikowano

Największy problem to jest brak możliwości rozłożenia jej przez serwis. Nie ważne czy zmieliło biegi czy wywaliło czujnik, mają wymontować i odesłać do Japonii

Opublikowano (edytowane)

Kurcze nawet jakbyś ciągle katował autko, to jakoś mało km nastukało jak na taką awarie.

Edytowane przez PASSATB5
Opublikowano

No i teraz widać Szymek że wybór auta miał być inny :P

Opublikowano

Idzie i tak do Lublina ale Via Warszawa, będzie rzeźbione na 800 :decayed:

Opublikowano

Graty Szymon, piękne auto. Ciekawi mnie tylko jedno ile skrzyń będzie w tym aucie przez ten "okres przejściowy":decayed: :wink:

Przewidziałem :grin::facepalm:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...