tomekhxc Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 nie ma co sie bawic w wycinanie dziur w zwyklym zderzaku http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-montaz-ukladu-mycia-spryskiwaczy-lamp-158053/
Wickeed Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Pytanie może poniżej poziomu low ale pytam bo nie wiem.. Nurtuje mnie kwestia spryskiwaczy umiejscowionych w przednim zderzaku. 1. Od czego zależał ich montaż seryjny? 2. Jak wygląda sprawa z Xenonen/Bi? tj. kwestia prawna. 3. Istnieje możliwość wyreazać spryski w zderzaku, które nie posiadają ich seryjnie? Dzięki Panowie za wszelkie INFO
Marynarz____ Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 1. Od tego czy auto było wyposażone w xenon lub bixenon 2. Jeśli prawidłowo to musisz mieć samopoziomowanie oraz spryskiwacze i lampy xenon lub bi, nie hidy wsadzone w zwykłe lampy 3. ciężka robota- zwykły zderzak nie ma mocowań na spryski oraz dziur pod spryski- łatwiej ibędzie kupić zderzak pod spryski
dracus6662 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 a czy z spryski z b7 pasują do b6?
Wickeed Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Dzięki oto mi właśnie chodziło Pozdro!
kdawid Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 odnośnie pytania pierwszego to auto mogło mieć fabrycznie spryski nawet jak nie miało ksenonów. Była taka opcja samych spryskiwaczy bez ksenonów, rzadko się to trafia ale czasem się trafia.
Rekomendowane odpowiedzi