MłodyA4 Opublikowano 5 Września 2008 Opublikowano 5 Września 2008 Witam Panowie mam pytanko. Wiecie może z jakiego materiału są wykonane lusterka boczne? Mam je nie lakierowane a pewien pomysł mi wie w głowie zrodził. Lecz potrzebne mi informacje jaki to materiał?
Obsession Opublikowano 5 Września 2008 Opublikowano 5 Września 2008 jest to chyba tworzywo ABS... a w jakim celu potrzebujesz aż tak szczegółowych informacji?
MłodyA4 Opublikowano 5 Września 2008 Autor Opublikowano 5 Września 2008 a kolego jak moje myśli się zmaterializują to zobaczycie:D dziekuje Ci bardzo:D
Reggi Opublikowano 5 Września 2008 Opublikowano 5 Września 2008 a kolego jak moje myśli się zmaterializują to zobaczycie:D dziekuje Ci bardzo:D W takim razie czekamy ..i oby to nie były kierunki w lusterkach
MłodyA4 Opublikowano 6 Września 2008 Autor Opublikowano 6 Września 2008 nie no to by było zbeszczeszczenie wozu:) tylko jak lustra rozebrać?
Obsession Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 rozbudziłeś moja ciekawość a o rozbieraniu lusterek było na forum.. http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t11745.0.html;highlight=rozebrać+lusterko http://audizine.com/forum/showthread.php?t=44667
MłodyA4 Opublikowano 6 Września 2008 Autor Opublikowano 6 Września 2008 a i dobrze bo efekt może być już za tydzień oby się to powiodło i nie rozbudzałem ciekawości na marne
Reggi Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 nie no to by było zbeszczeszczenie wozu:) Racja Pokazać efekty pracy
!Tommy Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 no czekamy czekamy na foty w glowie mam cos co moze chcesz zrobic :0 ale to zobacze i potwierdze jak skonczysz
MłodyA4 Opublikowano 30 Września 2008 Autor Opublikowano 30 Września 2008 !Tommy pisz na PRIV a zobaczymy:D może myślisz o tym samym co ja myśle :>[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2008, 16:36_________________________________________________nie starajcie się nawet galwanizować oryginalnych lusterek, to jest posrany pomysł lepiej pomalujcie
Obsession Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 czyli mamy rozumieć, że efektu nie będzie? czemu galwanizowanie nie wypaliło?
MłodyA4 Opublikowano 8 Października 2008 Autor Opublikowano 8 Października 2008 Obsession powiem tak. Jest jedna wielka lipa bo na samym początku plastik trzeba pokryć miedzią. Niestety te plastiki od tych wszystkich srodków są tak nasiąknięte tłuszczem że nawet papier ścierny nie pomaga:/ miedz miejscami przylega ale ogulnie robi się jeden wielki bąbel. Jeśli zaś planujecie je malować to oczywiście papier matowienie i jest specjalny przeżroczysty podkład do plastików który przytapia llekko powierzchnie takrze jak są jakieś małe pęknięcia to wszystko pięknie się kleji. I tyle
Rekomendowane odpowiedzi