erbete Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Witam, Przedstawiam moje kupione jeszcze w zimie quattro. Wyposażenie - 1.8T Quattro - 170KM (AWM)+ - rok 2000 - kolor biały - kierownica, gałka S-line - skóra, klimatronik, tempomat, 10x airbag - oryginalny US - pełny FIS - niestety do naprawy - ksenon Zmiany: - stożek APEXI, DV S3 - gwint Weitec przód, tył spręzyny -40+1BE - koła 18" Mercedes S-klasa - dystanse 17 i 25mm Zdjęcia z ogłoszenia: Po zakupie: wypolerowany lakier, naprawione postojówki US i pozdejmowane wlepki quattro. Zakup i przymiarka koła Opony na felgach Na gotowo, koła wypolerowane i spasowane. Photoshop bez blachy. Do zobaczenia na drodze :-)
kamilus Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 pierwszy raz sie spotykam z takimi lampami z tylu (bialy kierunek?) jakies plany ? ten w calosci chromowany grill troche razi, srodek moglby byc czarny pozatym fajna fura i dobre kolo
erbete Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2014 Planów jak zwykle mnóstwo, ale wszystko ograniczone środkami. Grill muszę przymierzyć oryginalny ale na żywo nie jest najgorzej. Co do lamp to też drugich takich jeszcze nie widziałem, na pewno są z usa - mają obrysówki.
kamilus Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 przydaloby sie tez zejsc troche nizej, no ale rozumiem, ze poki co gwintu na tyle nie ma
Reggi Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Po szybkim zgooglowaniu jedyne lampy USA jakie wyszukuje to te.
erbete Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2014 Dokładnie, nie ma gwintu na tył, więc nie chcę robić przepaści, a dwa to i tak sporo niżej nie będzie, bo muszę się jakoś dostawać w kilka miejsc, które już teraz są trudno dostępnymi... ---------- Post dopisany at 14:58 ---------- Poprzedni post napisany at 14:53 ---------- Pierwszy lift Drugi Moje lampy
kamilus Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 ktos przeswapowal i zrobil dwa w jednym dziwne, a zarazem ciekawe
szafa Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Fajna baza Pomalowałbym progi i dokładki w kolor, trochę niżej ją położyć i cieszyć się jazdą
erbete Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2014 Dzięki, muszę ogarnąć jakąś profesjonalną sesję wozu, bo te zdjęcia słabo oddają klimat auta, koło wygląda na nich średnio, a w rzeczywistości jest dużo lepiej. Tyle, że to akurat też kwestia gustu Opony są 215/35/18 Jak wpadnie trochę $ to może zagoszczą progi z s4, ostatecznie z omegi. Niżej wiele nie będzie o ile w ogóle, bo chcę tym autem trochę pojeździć, nie jest to trzecie auto i projekt na niedzielne wyjazdy do miasta, bo wszędzie indziej nie wjadę. Już teraz mam mały problem w kilku miejscach, do których dojeżdżam na codzień.
mrogal Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Photoshop bez blachy. http://s6.ifotos.pl/img/103689371_eeneqhx.jpg Do zobaczenia na drodze :-) rozwojowa w chuuuuuuu
Reggi Opublikowano 26 Czerwca 2014 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Halo na żółto to chyba już przebrzmiała historia
erbete Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2014 Halo na żółto to chyba już przebrzmiała historia Hehe, na pewno ale taka pierdoła, a jak cieszy oko
erbete Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Opublikowano 15 Lipca 2014 Lekki agresyw z okazji demontażu alternatora.
Rekomendowane odpowiedzi