hopek03 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Witam podam numer nadkola przód i chciałbym się dowiedzieć czy to nadkole jest do B6 czy do B7 8E0821172C
_quattro_ Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Witam podam numer nadkola przód i chciałbym się dowiedzieć czy to nadkole jest do B6 czy do B78E0821172C Let me google that for you
hopek03 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2014 nic mi to nie pomogło szukałem przed założeniem tematu w gogle ale żadnych konkretów tam niema nic dzięki za dobre chęci pozdrawiam
Audi sline Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 nic mi to nie pomogło szukałem przed założeniem tematu w gogle ale żadnych konkretów tam niema nic dzięki za dobre chęci pozdrawiam Kolego jeżeli chodzi o wewnętrzne nadkole to b6 i b7 ma je takie same, wiec będzie pasować. Sam ostatnio kupowałem na allegro w ASO-sklepie, był wystawiony jako do b6 a wszystko identyko. ! Gdyby to zew. Nadkole było to nie pasuje, b6 i b7 ma inne przetłoczenia. Btw "prośba" kolego
hopek03 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2014 ok dziękuję chodzi mi właśnie o wewnętrzne nie o błotnik zewnętrzny dziękuję za konkretną odpowiedz
Audi sline Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 ok dziękuję chodzi mi właśnie o wewnętrzne nie o błotnik zewnętrzny dziękuję za konkretną odpowiedz Spoko, nie ma problemu!
Rekomendowane odpowiedzi