Grzehus Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 Trochę to trwało ale nie chciałem pokazać fabrycznej. Zastanawiająca antenka na dachu ? na zdjęciu niżej jest rozwiązanie zagwózdki Modyfikacje: -Przyciemnione zielonkawo szybki, -końcówka wydechu "Bosi" (trzeba przy niej jeszcze posiedzieć-po kilkunastu km zrobiła się grzechotka), -ramki na budziki, -wyświetlacz temp.zewnętrznej w liczniku -antena "President" na dachu i radio prosty "Alan 100 plus" w kieszeni (zasięg możliwego słyszenia innych do 10 km) W planach: -Podłokietnik -Blenda tylnej szyby -Delikatny wirus
Gość puchatek27 Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 fajny kolorek-taki sam jak moj . sprzydlyby sie troszke wieksze kolka Jak wyglada z przodu????? ten wydech wcale nie pasuje do tego autka
Grzehus Opublikowano 6 Września 2008 Autor Opublikowano 6 Września 2008 Przód standard dla I liftu. Wydaje mi się że 15'-tki dają trochę więcej czasu kościom przodu, a dość sporo kręce na kiepskich nawierzchniach... Co do końcówki wydechu, szczerze mówiąc myślałem że będzie się lepiej prezentował teraz już po ptakach.
Johnyjurek Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 ogolnie spoko ale wydec haha... porazka
Reggi Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 Końcówka faktycznie jakoś nie pasuje ..15...to jakoś za mało 16 to kompromis i wygląd dużo lepszy
Kulek Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 tylko tą naklejkę z klapy bym zdarł jeszcze i by było
nomek Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 tak jak wyżej mówią wydech jest do bani : zdejmij emblemat 1.9
Mariusz Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Ladna NIUNIA tylko wydech jest do bani
Rekomendowane odpowiedzi