Robero321 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Witam Gdzie można znaleźć bezpiecznik albo jakiś punkt w którym łączy się zasilanie rozrusznika (automatu). Oczywiście poza stacyjką chodzi mi o gniazda bezpieczników lub jakiś punkt do którego jest w miarę dostęp.
hary2 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Punkt łączący jest w komorze silnika przy ścianie grodziowej praktycznie na środku
Robero321 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2014 ale mowa o zasilaniu automatu a nie głównym tak zwanego bendixa tak ?
hary2 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Mowa o przewodzie pomiędzy stacyjką a rozrusznikiem, nie mam pojęcia o jakim automacie ty piszesz
rafal9119 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Opublikowano 28 Czerwca 2014 automat to tzw bendix, elektrowłacznik .
bin85 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Między stacyjką a rozrusznikiem niema bezpiecznika, a przewód ten przechodzi przez puszkę ECU, tam będziesz miał dostęp przy wtyczce
Robero321 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2014 Oki dzięki znalazłem chyba fotke tego połączenia na elektrodzie i prawdopodobnie o taki punkt chodziło choć szkoda ze nie jest on w kabinie a automat to tak jak kolega wyżej napisał to taki włącznik który załącza główny obwód zasilania rozrusznika jednocześnie załączając go mechanicznie a mi chodziło o odnalezienie punktu łączącego stacyjkę właśnie z automatem na co wyżej mi odpowiedzieliście dzięki
Rekomendowane odpowiedzi