Frimuś Opublikowano 19 Lutego 2017 Opublikowano 19 Lutego 2017 Czy jest szansa aby osoby którym udało się pobrać foty przesłały je na priv?będę wdzięczny... Ja tyszWysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
Zieluu Opublikowano 26 Lutego 2017 Opublikowano 26 Lutego 2017 Ja tyszWysłane z mojego SM-G928F przy użyciu TapatalkaPodpinam się [emoji4] Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Frimuś Opublikowano 26 Lutego 2017 Opublikowano 26 Lutego 2017 Temat umarł [emoji58]Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
mnaso Opublikowano 16 Marca 2017 Opublikowano 16 Marca 2017 Tutaj pewnie już nie doczekamy się starych fotek Moje relingi już czekają na montaż, więc może uda mi się pstryknąć foteczki Znalazłem DIY z fotostory, na pewno przyda się przed całą operacją: DIY-Removing-B6-B7-Avant-Roof-Rails
kamilkosior Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 Witam, czy mogę prosić o wrzucenie na nowo fotek bo nic nie widać ?
silacs Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Odświeże temat, może ma ktoś brakujące fotki?
Welziu Opublikowano 11 Grudnia 2018 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Fajnie by było odświeżyć fotki albo zrobić nowy poradnik, bo chciałbym się za to zabrać i sądząc po komentarzach nie tylko ja A w internetach nie można znaleźć niczego konkretnego ?
BartoszSoldier Opublikowano 27 Września 2019 Opublikowano 27 Września 2019 Bardzo dobry poradnik i bez zdjęć też da radę, ładnie opisane A resztę można samemu wywnioskować "na aucie". Jestem po zabiegu, szybko sprawnie i przyjemnie. Jakoś materialu jest bardzo dobra, że nawet użycie większej siły nie powoduje deformacji. Całość zajęła mi 3h łącznie z poprowadzeniem kabla i podłączeniem wideorejestratora. Powodzenia
Mordeliuss Opublikowano 4 Października 2019 Opublikowano 4 Października 2019 Czy ktoś z kolegów w okolicach Radomia +- 100km podjąłby sie wymiany relingów w moim B7? Nie mam na tyle zdolności i praktyki żeby się za to wziąć i nic nie uszkodzic. Oczywiście odpłatnie.
daami_lu Opublikowano 20 Lutego 2022 Opublikowano 20 Lutego 2022 Witam , serdecznie , ja nie posiadam w swojej b7 wogole relingów, w miejscu gdzie one powinny być sa listwy maskujące , i teraz takie pytanie , czy w miejscu gdzie są listwy i po wyjęciu ich będą miejsca na relingi? Co jest ewentualnie mi potrzebne żeby je założyć? Jak kupie same relingi to będzie ok ? Czy do ich założenia potrzeba wyciągać podsufitkę?
aker Opublikowano 29 Lipca 2023 Opublikowano 29 Lipca 2023 (edytowane) Wie ktoś jaki jest moment dokręcania śrub relingów ? Edytowane 29 Lipca 2023 przez aker
Muskel1 Opublikowano 29 Lipca 2023 Opublikowano 29 Lipca 2023 11 minut temu, aker napisał(a): Wie ktoś jaki jest moment dokręcania śrub relingów ? Nakrętki 18 Nm
aker Opublikowano 29 Lipca 2023 Opublikowano 29 Lipca 2023 2 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Nakrętki 18 Nm Dzięki za szybką odpowiedź 👍
seboll2 Opublikowano 8 Grudnia 2023 Opublikowano 8 Grudnia 2023 Witam , odświeżę temat… czytam i czytam ale wszyscy albo zmieniają relingi albo dokładają , ja chce je zdemontować całkiem w mojej b7 i teraz pytanie , co potrzebuje po zdemontowaniu ? Jakieś nowe listwy jakieś zaślepki ? Jakby ktoś podał nr części jakie potrzebuje
Rekomendowane odpowiedzi