Opublikowano 19 Lutego 20179 l Czy jest szansa aby osoby którym udało się pobrać foty przesłały je na priv?będę wdzięczny... Ja tyszWysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 26 Lutego 20179 l Ja tyszWysłane z mojego SM-G928F przy użyciu TapatalkaPodpinam się [emoji4] Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 16 Marca 20179 l Tutaj pewnie już nie doczekamy się starych fotek Moje relingi już czekają na montaż, więc może uda mi się pstryknąć foteczki Znalazłem DIY z fotostory, na pewno przyda się przed całą operacją: DIY-Removing-B6-B7-Avant-Roof-Rails
Opublikowano 11 Grudnia 20187 l Fajnie by było odświeżyć fotki albo zrobić nowy poradnik, bo chciałbym się za to zabrać i sądząc po komentarzach nie tylko ja A w internetach nie można znaleźć niczego konkretnego ?
Opublikowano 27 Września 20196 l Bardzo dobry poradnik i bez zdjęć też da radę, ładnie opisane A resztę można samemu wywnioskować "na aucie". Jestem po zabiegu, szybko sprawnie i przyjemnie. Jakoś materialu jest bardzo dobra, że nawet użycie większej siły nie powoduje deformacji. Całość zajęła mi 3h łącznie z poprowadzeniem kabla i podłączeniem wideorejestratora. Powodzenia
Opublikowano 4 Października 20196 l Czy ktoś z kolegów w okolicach Radomia +- 100km podjąłby sie wymiany relingów w moim B7? Nie mam na tyle zdolności i praktyki żeby się za to wziąć i nic nie uszkodzic. Oczywiście odpłatnie.
Opublikowano 20 Lutego 20224 l Witam , serdecznie , ja nie posiadam w swojej b7 wogole relingów, w miejscu gdzie one powinny być sa listwy maskujące , i teraz takie pytanie , czy w miejscu gdzie są listwy i po wyjęciu ich będą miejsca na relingi? Co jest ewentualnie mi potrzebne żeby je założyć? Jak kupie same relingi to będzie ok ? Czy do ich założenia potrzeba wyciągać podsufitkę?
Opublikowano 29 Lipca 20233 l Wie ktoś jaki jest moment dokręcania śrub relingów ? Edytowane 29 Lipca 20233 l przez aker
Opublikowano 29 Lipca 20233 l 11 minut temu, aker napisał(a): Wie ktoś jaki jest moment dokręcania śrub relingów ? Nakrętki 18 Nm
Opublikowano 29 Lipca 20233 l 2 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Nakrętki 18 Nm Dzięki za szybką odpowiedź ?
Opublikowano 8 Grudnia 20232 l Witam , odświeżę temat… czytam i czytam ale wszyscy albo zmieniają relingi albo dokładają , ja chce je zdemontować całkiem w mojej b7 i teraz pytanie , co potrzebuje po zdemontowaniu ? Jakieś nowe listwy jakieś zaślepki ? Jakby ktoś podał nr części jakie potrzebuje