marcin120383 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Witam ktoś używa GYEON Q2M WetCoat Jak tak to po jakim czasie spłukać i czy wytrzeć czy nie
FroS-t Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 31 minut temu, marcin120383 napisał: Witam ktoś używa GYEON Q2M WetCoat Jak tak to po jakim czasie spłukać i czy wytrzeć czy nie Myjesz auto, psikasz na mokry samochód, dosłownie chwuilke czekasz i zaraz spłukujesz, tak jak na filmie:
marcin120383 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Ale po aplikacji i spłukaniu mogę auto wytrzec do słucha
FroS-t Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Możesz, możesz tez sie przejechac ,wiekszosc wody powinna zniknać....
eSeM0609 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 SIemanko. Takie pokrowce jak w linku jest sens zakładać? czy będzie się mocno to odczuwało? że to nie jest skóra, lecz jakiś delikatny badziew? http://allegro.pl/eko-audi-a4-b5-b6-b7-b8-skora-pokrowce-samochodowe-i6031745670.html
marcin120383 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Możesz, możesz tez sie przejechac ,wiekszosc wody powinna zniknać.... To ja wolę wytrzeć do słucha
marcin120383 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zakupy zrobione GYEON Q2M WetCoat Zobaczymy efekt oprócz słońca muszę jeszcze na coś zwrucic uwagę
Mizur138 Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 Chłopaki potrzebuje dobrego srodka do usuniecia kleju do szyb w duzych ilosciach, ktory nie zniszczy mi lakieru.
FroS-t Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 2 minuty temu, Mizur138 napisał: Chłopaki potrzebuje dobrego srodka do usuniecia kleju do szyb w duzych ilosciach, ktory nie zniszczy mi lakieru. Wszystkie kleje usuwałem zawsze Prickbortem, całkowicie bezpieczny dla lakieru, ale jak poradzi sobie z klejem do szyb ciezko powiedzieć , nie sprawdzałem , w każdym razie lakier nie ucierpi
Mizur138 Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 Teraz, FroS-t napisał: Wszystkie kleje usuwałem zawsze Prickbortem, całkowicie bezpieczny dla lakieru, ale jak poradzi sobie z klejem do szyb ciezko powiedzieć , nie sprawdzałem , w każdym razie lakier nie ucierpi Ok dzieki za info. Bede testowal.
FroS-t Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 Dnia 28.08.2017 o 14:30, marcin120383 napisał: Zakupy zrobione GYEON Q2M WetCoat Zobaczymy efekt oprócz słońca muszę jeszcze na coś zwrucic uwagę Nie, wiadomo na czyste auto to psikac
FroS-t Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 Teraz, Mizur138 napisał: Ok dzieki za info. Bede testowal. Jak sobie nie poradzi to inne produkty typu Tar and Glue można spróbować....ale Prickbort jeszcze nie zawiódł mnie nawet przy uporczywym kleju, naklejkach różnych czy pozostałościach po odważnikach na feldze, chwile posiedzi i ładnie rozpuszcza.
Mizur138 Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 Teraz, FroS-t napisał: Jak sobie nie poradzi to inne produkty typu Tar and Glue można spróbować....ale Prickbort jeszcze nie zawiódł mnie nawet przy uporczywym kleju, naklejkach różnych czy pozostałościach po odważnikach na feldze, chwile posiedzi i ładnie rozpuszcza. Okey zobacyzmy jak to wyjdzie w praktyce bo musze wywalic listwe na klapie a trzyma ja klej do szyb.
dimiC Opublikowano 10 Września 2017 Opublikowano 10 Września 2017 Witam, kupiłem auto i nie mam pojęcia czy coś było na nie nakładane. Co teraz zrobić żeby ewentualnie pozbyć się tego co tam mogło być i przygotować lakier auta na zimę?
FroS-t Opublikowano 10 Września 2017 Opublikowano 10 Września 2017 Godzinę temu, dimiC napisał: Witam, kupiłem auto i nie mam pojęcia czy coś było na nie nakładane. Co teraz zrobić żeby ewentualnie pozbyć się tego co tam mogło być i przygotować lakier auta na zimę? Jak będziesz mył Karcherem do piany aktywnej dolej APC, zrób bardziej wodnistą kosystencje i wiekszosć powinna zejść, możesz też użyć Autobrite Wax Off , jest jeszcze CHEMICAL GUYS CLEAN SLATE SURFACE CLEANSER WASH ale troche słabo działa, codz chyba najprostszy sposób to poejchac kilka razy na bezdotyk ich piana zżera wszystko co lezy na aucie
dimiC Opublikowano 10 Września 2017 Opublikowano 10 Września 2017 @FroS-t, a co potem? Jak przygotować auto do zimy? Ciemny lakier
FroS-t Opublikowano 10 Września 2017 Opublikowano 10 Września 2017 No jak co potem, potem glinka, cleaner, odtuszczanie po cleanerze i kładziesz sobie wosk, najlepiej jakis sealant taki jak np Softt99 Fusso Coat i patrzysz na piekne kropelki
Onkel Opublikowano 10 Września 2017 Opublikowano 10 Września 2017 Jaka maszynke tak na wlasny uzytek najlepiej kupic? Zawsse wssystkie kosmetyki nakladalem recznie. Tak bylo teraz teraz. Black hole i na to wosk. Rekoma idsie sie namachac biorac pod uwage mycia i glinke. Pomyslalem o polerce tylko nie wiem czy jako amator moge bawic sie w to czy lepiej zostac przy robotkach recznych [emoji5] Wysłane z mojego SM-T561 przy użyciu Tapatalka
Enrique Opublikowano 11 Września 2017 Opublikowano 11 Września 2017 Miałes kiedys maszynę w ręce czy pierwszy raz?
Rekomendowane odpowiedzi