feniks Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 glinka->black hole->cleaner?->wosk mycie->glinka->mycie->cleaner->black hole->wosk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamo0077 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 glinka->black hole->cleaner?->woskmycie->glinka->mycie->cleaner->black hole->wosk A czy Black Hole nie jest politura i cleanerem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 glinka->black hole->cleaner?->woskmycie->glinka->mycie->cleaner->black hole->wosk A czy Black Hole nie jest politura i cleanerem? Też tak słyszałem, ale niech wypowie się ktoś bardziej ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feniks Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 BH to wypełniacz, przy brudnym(czyt. dawno odświeżanym) lepiej przelecieć jakimś lekko ściernym cleanerem (usuwającym oksydację, itp.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamo0077 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 BH to wypełniacz, przy brudnym(czyt. dawno odświeżanym) lepiej przelecieć jakimś lekko ściernym cleanerem (usuwającym oksydację, itp.) Ok, a jaki cleaner do Collinite 476 lub Nattys Blue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feniks Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 (edytowane) przed colli zimą duragloss 652 daję Edytowane 22 Maja 2015 przez feniks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamo0077 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 przed colli zimą duragloss 652 daję zimą A na lato czego uzywasz kolego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feniks Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 obecnie zymol HDC + PB Natty's Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaba Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 A zestaw megs swirlx i coli 476s przejdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Swirlx'em na audi nie wiele zrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaba Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 To jaki cleaner do lakierów Audi polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Zależy pod jaki wosk. lakier nie ma znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jhimo Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Griffe po uzyciu black hole jaki cleaner?wosk nattys blue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaba Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Mam wosk jak większość coli 476s, jaki jest najlepszy cleaner do tego wosku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Jhimo po co chcesz używać cleanera po bh? Po bh kładziemy wosk, który leży dużo krócej na aucie. Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jhimo Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Jhimo po co chcesz używać cleanera po bh? Po bh kładziemy wosk, który leży dużo krócej na aucie. Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka Wyżej koledzy napisali, ze po bh warto uzyc cleanera jeszcze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Żeby go usunąć? Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinomen Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Witam polećcie mi zestaw jakiś do lakieru komplet mycie pus zabezpieczenie (aktywna piana jakiś szampon glinka clenear i wosk) do ciemnego lakieru lavagrau oczywiście bez szleństw chodzi mi o kasę. Pozdrawiam Witam polećcie mi zestaw jakiś do lakieru komplet mycie pus zabezpieczenie (aktywna piana jakiś szampon glinka clenear i wosk) do ciemnego lakieru lavagrau oczywiście bez szleństw chodzi mi o kasę. Pozdrawiam Nikt nic ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mebleusz Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 menzerna fg400+zielony cutting pad 3m twardy megs UC+pad karbowany finish kare 303 glaze+ pad lare czarny miekki potem zymol hd cleanse i dodo juice hard candy czy ta kombinacja past i padów ruszy mi lakier w b5 ? maszyna DA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Przejście z fg400 na UC (w dodatku z kabrowanym bardzo miękkim padem) nie wydaje się najlepszym pomysłem. Poza tym ciężko jest przez internet stwierdzić w jakim stanie jest Twój lakier. Być może że fg400 będzie niepotrzebne a może też wyjść ze bez futra nie wytniesz wszystkiego. Na pierwszy raz nie polecam Ci próby wycinania najgłębszych rys. Weź kochheme antichologram i miększego pada i nabierz wprawy z maszyną, efekt który uzyskasz i tak Ci się spodoba. A drugim razem podjedziesz do tematu poważniej. Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka Jeśli chodzi o maszynę da to spójrz na ofertę padów z mikrofibry Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi