Radex121 Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 Panowie obecnie stosuje u siebie Black hole Poorboy's world + Natty's Paste Wax Red i trzyma się to u mnie dość sporo czasu w sezonie letnim 3-4 miesiące ( przy moim użytkowaniu samochodu ) Chciał bym się zapytać doradzić czy na zime mogę tez taki zestaw stosować ? czy nie warte czasu aby to smarować na zime ?
Animal Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 Kupiłem polerka DA EPL 41 talerz mocujący 120 mm jakie kupić dobre pady? Ja polecam do cięcia pad z mikrofibry Megsa i pastę M101 również Megsa. Godne polecenia są też pady Lake Country.
Lysy705 Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Panowie obecnie stosuje u siebie Black hole Poorboy's world + Natty's Paste Wax Red i trzyma się to u mnie dość sporo czasu w sezonie letnim 3-4 miesiące ( przy moim użytkowaniu samochodu ) Chciał bym się zapytać doradzić czy na zime mogę tez taki zestaw stosować ? czy nie warte czasu aby to smarować na zime ? Osobiście bym stosował na zime to samo:)
3lderslave Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 witam moja mama chce sobie sprawic auto do 30 000 i dlatego tez moj wybor padl na a4 b7. Jaki silnik bylby najlepszy,najmniej awaryjny? Czytalem,ze 2.0tfsi i 2.0 131ps najlepsze do tych modeli,racja? 1.9tdi podobno niezawodne,ale troche za malo ps jak na te auto,a 2.0tdi podobno bardzo awaryjne.
Kali S4 Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 witam moja mama chce sobie sprawic auto do 30 000 i dlatego tez moj wybor padl na a4 b7. Jaki silnik bylby najlepszy,najmniej awaryjny? Czytalem,ze 2.0tfsi i 2.0 131ps najlepsze do tych modeli,racja? 1.9tdi podobno niezawodne,ale troche za malo ps jak na te auto,a 2.0tdi podobno bardzo awaryjne. nie ten dział kolego
deafca Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 Witajcie Zakupiłem sobie zestawik Lusso Bag Kit Może mi ktoś wytłumaczyć jak używać,ile nakładać,jak wcierać ,czym wcierać ,na jak długo zostawić preparat ,jakimi ruchami wcierać Lusso Revitalizing Creme z tego zestawu ?
Radex121 Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Panowie co lepsze albo co jest jeszcze lepszego do asfaldu lotnej rdzy itp. CarPro Cquartz TarX CarPro Cquartz TRIX CarPro Cquartz IronX ?
Denis Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 Witajcie Zakupiłem sobie zestawik Lusso Bag Kit Może mi ktoś wytłumaczyć jak używać,ile nakładać,jak wcierać ,czym wcierać ,na jak długo zostawić preparat ,jakimi ruchami wcierać Lusso Revitalizing Creme z tego zestawu ? Z tego co udało mi się wyczytać to jest to środek bardzo podobny do Dodo Lime Prime. Co do aplikacji to nie dorabiajmy tutaj instrukcji rodem z NASA. Maszyno (wiadomo najlepiej) nałożyć na miękkiego pada produktu o wielkości ziarna grochu i rozprowadzać po elemencie aż do wypracowania. Ręcznie schemat jest podobny tylko pada i maszynę zastępujemy aplikatorem "słoneczkowym" i ręką W tej metodzie nie ma szans że wypracujesz produkt do 0 więc zaaplikuj produkt na element odczekaj chwilę i spoleruj mikrofibrą. Panowie co lepsze albo co jest jeszcze lepszego do asfaldu lotnej rdzy itp. CarPro Cquartz TarX CarPro Cquartz TRIX CarPro Cquartz IronX ? Iron X
Pucek Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 Może ktoś mnie uświadomić jaki cleaner stosować pod wosk Collinite 476? Mam w domu dodo juice który został mi po megsie i mam też black hola z letniego setupu.
miszka Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 (edytowane) Witam panowie Jaki byście polecili dobry QD po myciu i ogólnie , prócz Megsa. Woski jakich używam to colli 476 i 915 Edytowane 4 Października 2015 przez miszka
Denis Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 @ Pucek tutaj niestety nie pomogę. Ludzie kładą Coli na Lime Prime i jest ok @ miszka Ja jestem zakochany w QD+ od Poorboya. Zaraz za nim postawiłbym Finale od Auto Finesse
Litai Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Panowie, czym usunąć "water spoty" po myciu a przed nakładaniem czegokolwiek ?
Denis Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 lekko ścierny cleaner spokojnie powinien sobie z tematem poradzić. I ile to na 100% water spoty
miszka Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 @ Pucek tutaj niestety nie pomogę. Ludzie kładą Coli na Lime Prime i jest ok @ miszka Ja jestem zakochany w QD+ od Poorboya. Zaraz za nim postawiłbym Finale od Auto Finesse Od Poorboys to ten: A Auto Finesse Finale ten: ?? Z góry podziękował
Litai Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 denishome, coś konkretnego polecisz? Jestem pewien że water spoty bo to po splukaniu samochodu takie plamki
Denis Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) Dodo Lime Prime jest lekko ścierne - powinno pomóc. Gdzieś też swojego czasu czytałem o tym że niektóre quick detailery radzą sobie dość dobrze z usuwaniem plam po twardej wodzie Edytowane 5 Października 2015 przez denishome
makaba Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Nie wiem jak się niektórzy o większym doświadczeniu na to zapatrują ale od siebie na water spoty mogę polecić tenzi car stone. Stosuję go po każdym myciu i jeden irytujący problem mniej. A i cena bardzo przystępna.
Rekomendowane odpowiedzi