sebul Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Mam problem, nagle padła mi jakby elektryka w drzwiach kierowcy. Nie działa opuszczanie szyby i nie świecą się żadne lampki, głosnik z tego co sprawdziłem działa. Czy padł bezpiecznik jakiś czy może kable ? Bo chciałbym wiedzieć zanim rozbiore boczek drzwi
wrclaguna Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Tematów o nie działacych szybach itd. jest mnóstwo na FORUM Sprawdz okablowanie ( połaczenie gumowe miedzy drzwiami a slupkiem auta)
sebul Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2014 To wiem i to zrobie jak tylko bedzie pogoda, ale postanowilem zapytac czy moze to jakis bezpiecznik nie jest zebym mogl sprawdzic zanim rozbiore drzwi
Fido Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Nie ma jednego bezpiecznika od całej wiązki drzwi. Sprawdź to co kolega wyżej podpowiada.
sebul Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Opublikowano 22 Lipca 2014 Tylko jak te kable sprawdzic ? Jak sprawdzic te kable co ida od slupka? Tam jest jakas kostka czy cos ? Bo sciagnalem boczek, odkrecilem glosnik , i mam slabe pole do popisu, da sie jakos te kable wyciagnac ?
Muskel1 Opublikowano 22 Lipca 2014 Opublikowano 22 Lipca 2014 Skoro sciagnales boczek to odlaczyles takze kostke od panelu podnoszenia szyb, tak? Sprawdz miernikiem czy dochodzi napiecie do odpietej kostki panelu sterujacego podnoszeniem szyb.
Rekomendowane odpowiedzi