edekxp Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 (edytowane) kolego rafzuczek po co zakładasz nowy temat z tym samym pytaniem? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/284681-kontrolka-elektroniki-silnika-po-zalozeniu-lpg-moze-ktos-wie-o-co-chodzi/ Dostałeś odpowiedź że trzeba vagiem sprawdzić, myślisz że ktoś inny da ci odpowiedź co trzeba wymienić bez diagnostyki Nawet nie napisałeś jakie masz założone podzespoły od lpg Uzupełnij profil Edytowane 10 Sierpnia 2014 przez edekxp
rafzuczek Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Błędy wyczyszczone, nic poważnego nie pokazało, zatankowałem pół baku i zobaczymy. Gazownik powiedział że jak jest ponad 5,5 tys. obrotów to silnik może podpierać się benzyną ( ale wydaje mi się że było ustawione na mniej niż 5,5 tys). Tak więc narazie czekam czy będzie brał benzyne przy normalnej jeździe czy nie. Dzięki i pozdraiwam
Mateusz00 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Gazownik powiedział że jak jest ponad 5,5 tys. obrotów to silnik może podpierać się benzyną niech nie gada bzdur tylko siada z lapkiem i stroi podczas jazdy
edekxp Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) Może jakieś lipne graty wsadził i się tłumaczy. U mnie ponad 180KM i na gazie ciągnie do odcinki bez problemu.Nawet lepiej niż na pb, bo wtryski pb trochę za małe i delikatnie cofa zapłony Założył pewnie lipny parownik,wtryski. Mógłbyś napisać co masz pod maską Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez edekxp
rafzuczek Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Narazie jest ok. W czwartek mam trase to zobacze co i jak dokładnie. Wtryski Hana, Komputer Blue Energy, Parownik AC-R01 250- Gazownik to znajomy mojego kumpla z pracy, tak więc mam nadzieje że mnie nie oszukał. Ale różnie to bywa.
Rekomendowane odpowiedzi