koziol1172 Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Witam szukam opinii na temat amortyzatorów monroe, nie ukrywam że najkorzystniej wychodzą cenowo do mojej a4 b5 Q. W grę wchodzi monroe, kyb i sachs
kiko79 Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 ja się ostro przejechałem na Sachsie...pierwszy zakup i od razu wtopa. Kayaba...może dobry, ale u kolegi w Octavii szybciutko poleciały. Monroe widziałem w Volvo v50 u kumpla i sobie chwalił.
vp-tdi Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 wszystko co kiedyś.... było ok a teraz szkoda gadać ,co bys nie kupił to loteria
koziol1172 Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Opublikowano 3 Lipca 2014 wszystko co kiedyś.... było ok a teraz szkoda gadać ,co bys nie kupił to loteria Z tym się akurat zgodzę ale jest też sporo ludzi którzy dużo jeżdżą i eksploatują części różnych firm i czasem te jedne miewają powtarzalne opinie
MATIUS Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 para lat temu zakładałem kpl do Fiata Punto monrooe przelatałem 4 lata aż do skasowania auta sprawowały się bardzo dobrze chyba były ciut twardsze niż ori
vp-tdi Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 ja chinole chyba albo to polskie ( firma magnum) mam w 1 aucie już 4 lata i po dziurskach sie jezdzi ,do tego zwykłe mc persony i dalej nic nie buja i wygosnie sie jedzie
tomaszstn Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Jak kolega kiko napisał, Kayaby mi również się wysrały mniej więcej po 15 tys. km Monroe miałem kiedyś i byłem zadowolony, ostatnie jakie użytkowałem to Bilstein i również polecam.
Revor Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 Ja też mam monroe (były już założone jak kupiłem auto), przejeździłem prawie 20k km i nie narzekam
vp-tdi Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 dobra opcja to jez delphi carbon w 5 autach to mialem i super
koziol1172 Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Opublikowano 7 Lipca 2014 Z delphi nie chce nic do ręki, fiatem zrobiłem 60 tyś km . wahacze wytrzymały 20 tys, i luzy jak cholera a końcówki drążków trzy miesiące, fakt jeździłem ostro. Potem założyłem najtańsze z maxisa, produkt autolandu i mają już niecałe 20 tyś i na razie jest ok. Miałem założyć trw bo są akurat dobre ale cena 2,5 krotnie większa od tych tanich, a wymieniam je sam w jeden wieczór, więc wolałem dwa komplety tańszych, zresztą zobaczymy ile wytrzymają, auto w ciągłej eksplotcji ---------- Post dopisany 07-07-2014 at 17:54 ---------- Poprzedni post napisany 04-07-2014 at 16:25 ---------- Potrzebuje rady jakie z monroe kupić z racji tego że trochę ich tam jest w katalogu. Auto stoi około 66 , 67 cm od ziemi, poprzedni właściciel nawet twierdził że zakładał niższe sprężyny Przód E2024 Tył E2037 będą dobre???? Czy jakiś inny wariant ??
Rekomendowane odpowiedzi