jsz Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Cóż, zlot był nieziemski. Było nas 3 - TRZECH! Aż, lub tylko - z tego co się oriętuję, zloty FSO przyciągają więcej ludzi. Drodzy Państwo - proponuję, aby w przyszłą niedzielę powtórzyć zlot. Tym razem jednak, proszę aby wszyscy sprawdzili swoje pojazdy i kalendarze dzień wcześniej. Samochody z uwagi na warunki atmosferyczne, nie muszą i pewnie nie będą lśnić więc nie ma co się migać i zasłaniać brudnym autem. Nasze auta są do używania więc zawsze będą trochę brudne. Liczy się obecność i chęci. Pozdrawiam, Łukasz
LuCaS_gr44 Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 dokładnie tak czyste nie musi być liczy sie obecność miło by było jak by troszeczke wiecej nas było... możemy zapewnić atrakcje w postaci pójścia do brau na PIFO
jsz Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 A potem samochodem do domu? Będę pierwszy, który zadzwoni na policję i zgłosi takiego delikwenta. Nienawidzę pijanych kierowców. Myślę, że na wiosnę lub latem można by zrobić jakieś grillowanie na placu Mickiewicza. Na chwilę obecną, trzeba pomyśleć nad czymś innym. Piwo - tak ale bez aut.
miro_x Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 no i mały spocik za nami połączony z rezaniem fisa. zimno jak cholera nóg nie czuje.
LuCaS_gr44 Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 jsz i jak fis działa zadowolony
jsz Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Działa działa. Podziękował baaardzo. Teraz jak widzę to spalanie to mnie przerażenie ogarnia. Albo zawyża albo faktycznie spala jak 3.0TDI :/ Dziś pewnie z Wojtkiem czmychnę do Rzeszowa to zobaczymy jak na trasie będzie to wyglądało. Mirek, ja też nie czułem ale potem dwie pary skarpet na nogi gorąca herbata i jakoś doszedłem do siebie Więcej zabawy będzie z tempomatem
slimaczek89rz Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 zapraszamy na spota do rz
miro_x Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Się pojawię jak mi wreszcie wóz nie będzie niespodzianek sprawiał. ale delegacja była tzn Łukasz.
Hugo Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Witam Zapraszamy do zamawiania kalendarzy klubowych na rok 2012 Wszystkie informacje są tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=232338.0 Pozdrawiam
koman Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 Siema Chłopaki . Jako że jestem pożytecznym człekiem :decayed:to jest mam do was ogłoszenie Kolega rozbił swoje Audi A4B5 Diesel Srebrny Metalic i ma na sprzedaż części z tego auta w przyzwoitej cenie jutro podam cenny itp .
LuCaS_gr44 Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 Siema Chłopaki . Jako że jestem pożytecznym człekiem :decayed:to jest mam do was ogłoszenie Kolega rozbił swoje Audi A4B5 Diesel Srebrny Metalic i ma na sprzedaż części z tego auta w przyzwoitej cenie jutro podam cenny itp . a to kombi jest bo potrzebuje coś
LuCaS_gr44 Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 wybiera sie ktoś jutro na spocik do rzeszowa
LuCaS_gr44 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 wybiera sie ktoś 15 kwietnia na spocik do rzeszowa ta ruszcie dupska ;]
Dibo Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2012 Może odświeżymy temat i zrobimy wreszcie coś w Psku ? Już dawno nic się nie działo.
slimaczek89rz Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Ja bym z miłą chęcią zawitał do Was;)
LuCaS_gr44 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 no i co taka Cisza jak było opowiadać ilu ??
Dibo Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2012 Organizujemy coś ? Jak będą chętni to na tym weeku można się zgadać.
Enigma79 Opublikowano 17 Września 2012 Opublikowano 17 Września 2012 Trochę nie na temat, ale zapytam tu bo ludzie z okolicy. Dajcie namiary na jakiś dobry godny zaufania serwis w okolicach Przeworska.Chcę wymienić plecionkę,wyciąć kata,zmienić olej itp.Nie chcę oddawać swojej a4 1.9TDI byle komu.Nie mam rozeznania jeszcze.
Rekomendowane odpowiedzi