KAKW Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 Uszanowanie, w końcu po 7 miesiącach upatrzyłem i kupiłem A4B6 jednak problemem jest radio Chorus, które z tego co wiem, nie współpracuje ze zmieniarką (foto: http://data.motor-talk.de/data/galleries/235136/207697/bild-13322.jpg). Czy jeżeli zakupię Concerta z cd (foto: IMG_0079.jpg Photo by Budlae | Photobucket) to będzie mi także pokazywało informację nt. stacji, czy granej piosenki na wyświetlaczu zegarów? Nie za bardzo się w temacie orientuję i liczę na pomoc.
Tom A4 Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 Ten grajek powinien obsługiwać zmieniarke bez problemu wysłane z HTC
kajzera Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 i jeden i drugi powinien tez pokazywać info na FIS-ie
KAKW Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Opublikowano 7 Lipca 2014 A co do zmieniarki... Mam takie urządzenie w a3. Chodziła pod tym felernym Concertem co glosnosc się blokowała. Chyba powinna podejść skoro oryginalna z Audi..
Tom A4 Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 jeśli kodowanie w radyjku jest zrobione to no problem
airbob Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 Mam takie klocki w domu tylko żebym pamiętał to sprawdzić, jak nie zapomnę to wieczorem potwierdzę czy działa.
KAKW Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Opublikowano 7 Lipca 2014 Bardzo byłbym wdzięczny. Wtedy pozostałby już tylko problem dojścia z kablami "co do czego".
KAKW Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Opublikowano 9 Lipca 2014 A co myślicie, żeby tak jak w drugiej opcji pisałem, zamienić chorusa na concerta II? Wymiary są chyba takie same, kolorystycznie chyba też pasuje do kokpitu. Bo sam zmieniarki nie podłączę, a jeżeli zawiozę do elektronika, to policzy mi jak za zboże (przeciąganie kabli itp.). Concert kosztuje jakieś 300 zł, więc chyba wyjdzie taniej.
Rekomendowane odpowiedzi