wesz82 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 IProponuje na wstepie zaczac od mycia chlodnicy. Kercher i heja z wszystkiego co jest na niej. Ja mam podobnie ale czuje jakby spadek mocy chlodzenie jakby raz dmuchalo chlodniej a raz cieplej. Tego roku czas na wymiane dlawika i wymiane czynnika.
piwoszek28 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Daj znać po wymianie czy pomogło Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
wesz82 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Ostatnio jadac trase po ok 700km podnoszs maske a tam lod na wygluszeniu czy to normalne???
Wihajster Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Tym którym chłodzi słabiej powyzej 120km/h mniej wiecej proponuje zrobic test i włączyc obieg wewnętrzny podczas jazdy. Powinno pomóc.Wtedy macie pewność,że to nie sprężarka tylko swirująca klapa mieszająca powietrze.pozdr
piwoszek28 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 A jak się włącza Klimt to obieg wewnętrzny się nie włącza automatycznie ?Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
Wihajster Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 48 minut temu, piwoszek28 napisał: A jak się włącza Klimt to obieg wewnętrzny się nie włącza automatycznie ? Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka nie
Voucher Opublikowano 30 Października 2017 Opublikowano 30 Października 2017 W dniu 4.08.2017 o 20:06, Wihajster napisał: Tym którym chłodzi słabiej powyzej 120km/h mniej wiecej proponuje zrobic test i włączyc obieg wewnętrzny podczas jazdy. Powinno pomóc.Wtedy macie pewność,że to nie sprężarka tylko swirująca klapa mieszająca powietrze.pozdr W takim wyoadku silniczek do naprawy/wymiany? Bo mam ten sam objaw. Ostatnio nawet nie moglem wlaczyć obiegu zamknietego
piwoszek28 Opublikowano 30 Października 2017 Opublikowano 30 Października 2017 To raczej sprężarka Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
Hezen Opublikowano 4 Listopada 2017 Opublikowano 4 Listopada 2017 W takim wyoadku silniczek do naprawy/wymiany? Bo mam ten sam objaw. Ostatnio nawet nie moglem wlaczyć obiegu zamknietegoW A4 B5, od obiegu wewnętrznego jest gruszka na podciśnienie.Jak guma w gruszce pęknie to klapa nie zostanie podniesiona i nie zamknie dopywu powietrza przez filtr kabinowy.Gruchę troszkę ciężko wymienić ale da radę, trzeba mieć małe ręce oraz króciutki śrubokręt krzyżakowy.Wysłane z OP3T
Cichy126 Opublikowano 5 Września 2022 Opublikowano 5 Września 2022 Witam, mam problem z tym że na postoju klima chłodzi, a podczas jazdy nie. Nawet jak jadę 40-50 km/h nie chłodzi. W czym może być problem?
Langista Opublikowano 5 Września 2022 Opublikowano 5 Września 2022 A na postoju jak dasz gazu to jest to samo?
Rekomendowane odpowiedzi