Rudziak Opublikowano 9 Lipca 2014 Opublikowano 9 Lipca 2014 witam mam problem mam nagłośnienie w samochodzie audi concert i jest problem bo radio nie wypluwa płyt cd co radzicie?
Tom A4 Opublikowano 9 Lipca 2014 Opublikowano 9 Lipca 2014 naprawić nie wyciągaj na siłe bo uszkodzisz mechanizm
Kamyk Opublikowano 9 Lipca 2014 Opublikowano 9 Lipca 2014 opisz objawy przede wszystkim słyszysz mechanizm ? co się dzieje ?
Rudziak Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Opublikowano 14 Lipca 2014 słychac mechanizm ale nie wypluwa plyty a czasami jest tak ze od razu ja wypluje
Bartollo Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 Pewnie wysuwa kawalek i stoi lub nie rusza jej w ogóle. Rozbierz radio i wyczyść wałek który wysuwa plyte spirytusem i będzie latać jak nowe testowane w wielu radiach i fabrycznych i markowych a nawet w budżetówkach Wysłane z telefonu stacjonarnego.
Rudziak Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Opublikowano 15 Lipca 2014 a wiesz jak konkretnie do tego podejść?bo nie mam pojęcia?a nie chcę czegoś uszkodzić
airbob Opublikowano 15 Lipca 2014 Opublikowano 15 Lipca 2014 Oj na 100% nie pamiętam ale wydaje mi się że concert II nie ma gumowego wałka. Jeśli nie wiesz jak za to się zabrać i masz dobry odruch samozachowawczy "nie chcę czegoś uszkodzić" idź z tym do jakiegoś serwisu niech to naprawią i wyczyszczą.
Kamyk Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 tak jak pisze airbob, oddaj to komus w takim razie do przeczyszczenia jesli jest tak jak napisales: słychac mechanizm ale nie wypluwa plyty a czasami jest tak ze od razu ja wypluje , to powinno byc dobrze przeczyszczenie rozwiaze sprawe
Rekomendowane odpowiedzi