wesz82 Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 zadzwoniłem pod numer na stronie, powiedziałem co za silnik to powiedzieli, że mi tego nie zrobią.... Widocznie się nie bawią w takie silniki. Z Pb nie ma zartow cos spierdzielisz i silnik mowi papa.Dobrze ze Jacek tak podchodzi a nie lapie klienta i potem sie martwi. Mogles zapytac go do kogo by radzil jechac ale zapewne poradzi tego samego gostka co Grzes.
SotoM Opublikowano 9 Września 2014 Opublikowano 9 Września 2014 Jeszcze jest vtronic ale nie wiem cźy już dorośli i jakiś chyba michał na zdrojach czy podjuchach i też jest jakiś typ w st.szczecińskim... Osobiście wybrałbym sie do MrMotors do stolicy tam jeźdzą ludzie z 2,7biT wejedź na 4rum audi Rs4 i tam poczytaj.
dzeJKej Opublikowano 9 Września 2014 Opublikowano 9 Września 2014 zadzwoniłem pod numer na stronie, powiedziałem co za silnik to powiedzieli, że mi tego nie zrobią.... Widocznie się nie bawią w takie silniki. Z Pb nie ma zartow cos spierdzielisz i silnik mowi papa.Dobrze ze Jacek tak podchodzi a nie lapie klienta i potem sie martwi. Mogles zapytac go do kogo by radzil jechac ale zapewne poradzi tego samego gostka co Grzes. Dlatego nie pytałem Jeszcze jest vtronic ale nie wiem cźy już dorośli i jakiś chyba michał na zdrojach czy podjuchach i też jest jakiś typ w st.szczecińskim... Osobiście wybrałbym sie do MrMotors do stolicy tam jeźdzą ludzie z 2,7biT wejedź na 4rum audi Rs4 i tam poczytaj. Do stolicy to opłaca się jechać jak będzię rezanie pod 400km+ Ja chcę zmienić program na 300 i póki co starczy
SotoM Opublikowano 9 Września 2014 Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) To ja bym jechal do arka do vtechu Edytowane 9 Września 2014 przez SotoM
Trooky Opublikowano 12 Września 2014 Opublikowano 12 Września 2014 Arek ma remont i brak hamowni do przyszłego tygodnia. Ale będzie miał teraz 4x4, więc myślę że się podejmie.
dzik Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 Walas tuning z Kamienia współpracują z Mr Motors o ile się nie myle, mają porządną hamownie i z benzynami sobie pięknie radzą. Uderz kolego tam.
leo... Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 walas'y nie mają hamowni ... przyjezdzaja do mnie - jesli chodzi o chiptuning PB - radza sobie z wiekszoscia aut z tym ze oni opieraja sie o ECUmaster'a - to nie jest chiptuning pieciominutowy jak w v-techu czy v-tronicu BTW - jesli mial bym polecic kogos z wawy - to masterstuning - u Marka najwyzsze ceny i usluga na najwyzszym poziomie co do hamowni - aniol pod koniec pazdziernika bedzie juz mial inercje 4x4 - buda juz chyba wyremontowana - teraz czekamy na Arka rolki - pierwsze 4x4 w miescie
czapol2806 Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Car service na dabrowskiego w szczecinie
leo... Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Car service na dabrowskiego w szczecinie to chyba jakis zart ...
Trooky Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Ktoś 2 raz zajrzał na forum aby to napisać
dzik Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 Walasy już dyno z tego co wiem mają lub są na etapie montażu jej u siebie. Pozdrówki Marcin
tomekxp2 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Witam, przymierzam się do programu. Dużo osób poleca Leo. Mi to pasuje bo w Szczecinie jest. Ktoś już robił program u kolegi? Może się pochwalić? Słyszałem, że fachura . Silnik 1.9Brb 115km bez filtra, bezpieczne zwiększenie mocy i momentu głównie do szybszego wyprzedzania w trasie. Jeżdżę normalnie, wymiany filtrów i oleju co rok powinno wystarczyć żeby nie zjechać silnika . Edytowane 25 Stycznia 2015 przez tomekxp2
SotoM Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Jeśli sie pytasz o Leo nie znając go to powiem tak- Możesz się czuć jakbyś jechał do Mastersa. Pełna perfekcja... Osobiście mi 3 auta pochipował-obecną BaRDache dopiero będzie...
lorekA4 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Ja robiłem, po wyjeździe od Leo czułem się jakbym kupił nowe auto
premiero Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) Ja odżałowałem (kasy) i pojechałem do Żukczyna (CompSport). Ale nie żałuję, bo auto dostało drugie życie Edytowane 23 Lutego 2015 przez premiero
KrzysAudi89 Opublikowano 20 Marca 2015 Opublikowano 20 Marca 2015 Gdzie najlepiej wystroic 1,8t i wyspawac fmic , szczecin i okolice? Walasy?
SotoM Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 (edytowane) Tak jak wcześniej pisałem - BaRDacha została pokręcona przez Leo'sia... 192KM / 405Nm. Całkiem inna jazda... polecam i zapraszam. Edytowane 25 Maja 2015 przez SotoM
wesz82 Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Gdzie najlepiej wystroic 1,8t i wyspawac fmic , szczecin i okolice? Walasy? Z tego co rozmawiałem z LEO to on nie robi PB ale zapytaj go dobrze możliwe ze już działa w tym zakresie.
maryoushek Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Macie jakiś namiar na LEO? zastanawiam się nad virusem.
Rekomendowane odpowiedzi