Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Do Zamknięcia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Do zamknięcia

Edytowane przez eRniś
Opublikowano

ładne autko i ładne plany :wink:powodzenia

Opublikowano

no plany jaknajbardziej na + :decayed: jak to zwiększenie mocy nie ma sensu ? ;O

Opublikowano

Ładna audica, prawie jak moja :wink: powodzenia i musimy sie kiedys spiknac na spota

Opublikowano
no plany jaknajbardziej na + :decayed: jak to zwiększenie mocy nie ma sensu ? ;O

Nie ma sensu, za słaba baza.. gruby pieniądz wsadzę a tam ledwo 180km wyciągnę, a to dalej nie będzie jechać... a 140 km mi na razie starczy.. było by Quattro to by się jeszcze szło zastanowić :naughty:

Szczerze mówiąc szukałem 1.8T AJL Q, ale jak się trafiały to strupy je**ne z każdej strony lub bardzo zaniedbane a w srogich piniądzach..

Ładna audica, prawie jak moja :wink: powodzenia i musimy sie kiedys spiknac na spota

no właśnie śledziłem Twój wątek i widziałem że sugerujesz się pewną furką której i ja się przyglądałem :naughty: Na chwile obecną mam inna wizje felg, a nie falaty ;) chociaż one też wchodzą w grę :decayed:

A spocić można by... :whistling:

Opublikowano

Nie ma sensu, za słaba baza.. gruby pieniądz wsadzę a tam ledwo 180km wyciągnę, a to dalej nie będzie jechać... a 140 km mi na razie starczy.. było by Quattro to by się jeszcze szło zastanowić :naughty:

Szczerze mówiąc szukałem 1.8T AJL Q, ale jak się trafiały to strupy je**ne z każdej strony lub bardzo zaniedbane a w srogich piniądzach..

no właśnie śledziłem Twój wątek i widziałem że sugerujesz się pewną furką której i ja się przyglądałem :naughty: Na chwile obecną mam inna wizje felg, a nie falaty ;) chociaż one też wchodzą w grę :decayed:

To zostaje swap :D

Opublikowano (edytowane)

To zostaje swap :D

Prędzej auto zmienię :P Ale następne myślę będzie Quattro i pewnie jakiś 3.0TDI lub mocna benzyna :decayed: Edytowane przez eRniś
Opublikowano

No i kolega z SLU też sie samochodem pochwalił na forum A4. Trzeba by się znowu na grilla zgadać u Patryka. Co tam robiliście w piątek bo chciałem żeby mi TV w czasie jazdy odblokował ale mówił że ostro działacie przy furce.

Opublikowano

ile cie skasowali w ECU ??

Opublikowano (edytowane)
s3marek napisał:
No i kolega z SLU też sie samochodem pochwalił na forum A4. Trzeba by się znowu na grilla zgadać u Patryka. Co tam robiliście w piątek bo chciałem żeby mi TV w czasie jazdy odblokował ale mówił że ostro działacie przy furce.

Rzeźbimy nagłośnienie :decayed: Jak bedziesz mu truł dupe to Ci zrobi :naughty:

Piteros1 napisał:
ile cie skasowali w ECU ??

Poprzedni właściciel robił softa

Edytowane przez eRniś
Opublikowano

dlaczego tak dziwne byczy jak schodzi z obrotów. to wina tłumika???

Opublikowano

Nie ma środkowego tłumika? u mnie podobnie słychać wydech :wink:

flaty :)

te 143 KM na seryjnych gratach?

Opublikowano

co to za końcówki wydechu tam masz wrzucone? :)

Opublikowano

Nie ma środkowego tłumika? u mnie podobnie słychać wydech :wink:

flaty :)

te 143 KM na seryjnych gratach?

Na serii

co to za końcówki wydechu tam masz wrzucone? :)

Końcówki co pół forum na nich jeździło - 85x68mm, teraz siedzą 2x Buzzer 80mm, bo tamte mi popękały i rzęziły...

Opublikowano

Fajne auto. Przede wszystkim zadbane. Co do softu to troszkę mało wyszło km/nm.Miał byc bezpieczny soft?? Pozdrawiam

Opublikowano

Prawie 30 ps to norma z serii :)

Opublikowano

Jakie parametry opon? Naciąg fajny :D

Opublikowano

Jakie parametry opon? Naciąg fajny :D

205/40/18. Masz napisane u góry :)