eRniś Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 (edytowane) Do zamknięcia Edytowane 1 Lipca 2017 przez eRniś
Arkadiush Opublikowano 18 Lipca 2014 Opublikowano 18 Lipca 2014 ładne autko i ładne plany :wink:powodzenia
miferA4B5 Opublikowano 18 Lipca 2014 Opublikowano 18 Lipca 2014 no plany jaknajbardziej na + jak to zwiększenie mocy nie ma sensu ? ;O
Matek Opublikowano 18 Lipca 2014 Opublikowano 18 Lipca 2014 Ładna audica, prawie jak moja powodzenia i musimy sie kiedys spiknac na spota
eRniś Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Opublikowano 18 Lipca 2014 no plany jaknajbardziej na + jak to zwiększenie mocy nie ma sensu ? ;O Nie ma sensu, za słaba baza.. gruby pieniądz wsadzę a tam ledwo 180km wyciągnę, a to dalej nie będzie jechać... a 140 km mi na razie starczy.. było by Quattro to by się jeszcze szło zastanowić Szczerze mówiąc szukałem 1.8T AJL Q, ale jak się trafiały to strupy je**ne z każdej strony lub bardzo zaniedbane a w srogich piniądzach.. Ładna audica, prawie jak moja powodzenia i musimy sie kiedys spiknac na spota no właśnie śledziłem Twój wątek i widziałem że sugerujesz się pewną furką której i ja się przyglądałem Na chwile obecną mam inna wizje felg, a nie falaty chociaż one też wchodzą w grę A spocić można by...
miferA4B5 Opublikowano 18 Lipca 2014 Opublikowano 18 Lipca 2014 no plany jaknajbardziej na + jak to zwiększenie mocy nie ma sensu ? ;O Nie ma sensu, za słaba baza.. gruby pieniądz wsadzę a tam ledwo 180km wyciągnę, a to dalej nie będzie jechać... a 140 km mi na razie starczy.. było by Quattro to by się jeszcze szło zastanowić Szczerze mówiąc szukałem 1.8T AJL Q, ale jak się trafiały to strupy je**ne z każdej strony lub bardzo zaniedbane a w srogich piniądzach.. Ładna audica, prawie jak moja powodzenia i musimy sie kiedys spiknac na spota no właśnie śledziłem Twój wątek i widziałem że sugerujesz się pewną furką której i ja się przyglądałem Na chwile obecną mam inna wizje felg, a nie falaty chociaż one też wchodzą w grę A spocić można by... To zostaje swap no plany jaknajbardziej na + jak to zwiększenie mocy nie ma sensu ? ;O Nie ma sensu, za słaba baza.. gruby pieniądz wsadzę a tam ledwo 180km wyciągnę, a to dalej nie będzie jechać... a 140 km mi na razie starczy.. było by Quattro to by się jeszcze szło zastanowić Szczerze mówiąc szukałem 1.8T AJL Q, ale jak się trafiały to strupy je**ne z każdej strony lub bardzo zaniedbane a w srogich piniądzach.. Ładna audica, prawie jak moja powodzenia i musimy sie kiedys spiknac na spota no właśnie śledziłem Twój wątek i widziałem że sugerujesz się pewną furką której i ja się przyglądałem Na chwile obecną mam inna wizje felg, a nie falaty chociaż one też wchodzą w grę A spocić można by...
eRniś Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Opublikowano 18 Lipca 2014 (edytowane) To zostaje swap Prędzej auto zmienię Ale następne myślę będzie Quattro i pewnie jakiś 3.0TDI lub mocna benzyna Edytowane 6 Czerwca 2015 przez eRniś
s3marek Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 No i kolega z SLU też sie samochodem pochwalił na forum A4. Trzeba by się znowu na grilla zgadać u Patryka. Co tam robiliście w piątek bo chciałem żeby mi TV w czasie jazdy odblokował ale mówił że ostro działacie przy furce.
eRniś Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) s3marek napisał: No i kolega z SLU też sie samochodem pochwalił na forum A4. Trzeba by się znowu na grilla zgadać u Patryka. Co tam robiliście w piątek bo chciałem żeby mi TV w czasie jazdy odblokował ale mówił że ostro działacie przy furce. Rzeźbimy nagłośnienie Jak bedziesz mu truł dupe to Ci zrobi Piteros1 napisał: ile cie skasowali w ECU ?? Poprzedni właściciel robił softa Edytowane 1 Lipca 2017 przez eRniś
rafal9119 Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 dlaczego tak dziwne byczy jak schodzi z obrotów. to wina tłumika???
karol24 Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 Nie ma środkowego tłumika? u mnie podobnie słychać wydech flaty te 143 KM na seryjnych gratach?
skotyman Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 co to za końcówki wydechu tam masz wrzucone?
eRniś Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Opublikowano 8 Listopada 2015 Nie ma środkowego tłumika? u mnie podobnie słychać wydech flaty te 143 KM na seryjnych gratach? Na serii co to za końcówki wydechu tam masz wrzucone? Końcówki co pół forum na nich jeździło - 85x68mm, teraz siedzą 2x Buzzer 80mm, bo tamte mi popękały i rzęziły...
Lukaszhenleys Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Fajne auto. Przede wszystkim zadbane. Co do softu to troszkę mało wyszło km/nm.Miał byc bezpieczny soft?? Pozdrawiam
j4s2c2vr Opublikowano 16 Listopada 2015 Opublikowano 16 Listopada 2015 Jakie parametry opon? Naciąg fajny
Matek Opublikowano 16 Listopada 2015 Opublikowano 16 Listopada 2015 Jakie parametry opon? Naciąg fajny 205/40/18. Masz napisane u góry
Rekomendowane odpowiedzi