Oskar.Czaja Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Witam. problem polega na tym, że gdy otworze te osłony przeciwsłoneczne i otworze lusterko które się tam znajduje, to światełko się nie zapala? co moze byc tego przyczyna? nie działa po str. kierowcy i pasażera. Pozostałe oświetlenie działa bezproblemowo. Jeżeli ktoś spotkał się z podobnym problemem to proszę o podpowiedz gdzie szukać rozwiązania problemu. Z góry wielkie dzięki
Brytan Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 Myślę, że może się żaróweczki przepaliły a ich niestety się nie wymienia .. bo tych osłon od światełek nie idzie rozebrać.. pewnego razu mojemu sąsiadowi w passacie też przestało się świecić ale jak poczytał ile z tym roboty to sobie odpuścił
GreGoriO Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Jak nie wymienia..... Wydłubujesz lampki tak samo jak tę tylną, nad kanapą. W czym problem sprawdzić żaróweczkę. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Oskar.Czaja Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Opublikowano 21 Lipca 2014 problem rozwiązany.... temat zamknięty
nitroo Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Może byś kolego napisał dla potomnych, co było nie tak?
GreGoriO Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 No wlasnie...... Zamknąć temat i po sprawie inni niech się bujają.....Ech.... Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Oskar.Czaja Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Opublikowano 22 Lipca 2014 przepraszam już piszę.... przyczyną były nie podłączone kostki które wychodzą z daszków w podsufitkę, ktoś rozbierał podsufitkę i chyba tak się spieszył że zapomniał podłączyć
Robero321 Opublikowano 23 Lipca 2014 Opublikowano 23 Lipca 2014 Pewnie bezpiecznik się spalił a kolega zamiast sprawdzić od razu posta wywalił
Oskar.Czaja Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Opublikowano 24 Lipca 2014 bezpieczniki ok, wina nie podłączonych kostek
Fido Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 A tyś chłopie czytał cały temat czy tylko ostatni post przed swoim wpisem ? Proponuję wytrzeźwieć boś odgrzebał kotleta sprzed półtorej roku.
Rekomendowane odpowiedzi