DeeJay_Kill Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Może zbyt ogólnie nazwałem temat, ale już wyjaśniam - otóż wujek nabył sharana z 99' i ma możliwość kupna całego przodu (wszystkie blachy, lampy, pas, szyba, etc) od nowszego modelu sharania - 02'. Tutaj rodzi się pytanie - czy można wstawić cały przód od nowszego modelu bez przeróbek? Będzie pasowało? Z góry dzieki za podpowiedzi, linki i pomoc;)
pet3r Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 a pytałeś na http://vwzone.pl/forum/ ?
adadur Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Ja bym sobie to darował bo wyda kasy na graty potem na przeróbki a na koniec bedzie bujał się z autem bo klienci pomyslą że to jakiś składak
Reggi Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 Ja bym sobie to darował bo wyda kasy na graty potem na przeróbki a na koniec bedzie bujał się z autem bo klienci pomyslą że to jakiś składak Dokładnie ..
Wąski Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 Podszybie jest inne i maska nie będzie pasować
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Września 2008 Autor Opublikowano 10 Września 2008 byłem na forach vw, szukałem forum sharana, ale nic sensownego nie znalazłem niestety. Wąski - masz pewność, że nie podpasuje, tak? Dzięki za odpowiedzi;)
Wąski Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 Z tego co przygladałem sie maskce to nie
Rekomendowane odpowiedzi