Opublikowano 6 Grudnia 201510 l Panowie, jakich ramek? Wysłane przy użyciu Tapatalka Zobacz na poprzedniej stronie na zdjecie z otwartymi drzwimi
Opublikowano 7 Grudnia 201510 l Maniu ty nie masz czasem odwrotnie zalozonych tych zaslepek od spryskow ?
Opublikowano 7 Grudnia 201510 l Autor Maniu ty nie masz czasem odwrotnie zalozonych tych zaslepek od spryskow ? Zaskoczę Cię, mam dwie lewe Mała pomyłka zaszła jak malowałem auto i tak już zostało, nie mam kiedy się wziąć za to a trochę razi.
Opublikowano 9 Grudnia 201510 l Może nie tyle co w japońcach co najczęściej coupe no i wiadomo cabrio. A tu nagle B5-tka bez ramek Hmm, może i masz rację. Mi po prostu chodziły po głowie Subaru, Mazda 323, i jakaś tam Honda była. A co do B5 to nawet z ramkami wieje w środku jak nad morzem a co dopiero bez ramek To można by równie dobrze bez dachu jeździć.
Opublikowano 10 Grudnia 201510 l Autor Jako że były skargi na brudny czołg, potraktowałem audice odpowiednią ilością śmietany I wpadła nowa kiera
Opublikowano 13 Grudnia 201510 l gdzie w Inowrocławiu jest taka myjnia ? czy sam pryskałeś pianą aktywna ?
Opublikowano 13 Grudnia 201510 l Autor gdzie w Inowrocławiu jest taka myjnia ? czy sam pryskałeś pianą aktywna ? Na Jacewskiej, z ronda toruńskiego zjeżdżasz w stronę Lidla i jedziesz prosto aż po prawej stronie będzie napis tam jest myjnia i parking, autoflash24, turbo piana za 2zł i tak autko wygląda
Opublikowano 13 Grudnia 201510 l a to już wiem, widizałem jak to budowali, odwiedzę na świeta jak bede w CIN, dzieki za info
Opublikowano 20 Grudnia 201510 l Twój to jeszcze czyścioch. Ja parkuje wzdłuż drogi bo szanowne DPD nie zapewnia parkingu pracownikom, i tak wygląda auto po paru dniach: Dodam że auto czarne
Opublikowano 21 Grudnia 201510 l Twój to jeszcze czyścioch. Ja parkuje wzdłuż drogi bo szanowne DPD nie zapewnia parkingu pracownikom, i tak wygląda auto po paru dniach: Dodam że auto czarne O kurde a myślałem że to mój jest brudny
Opublikowano 21 Grudnia 201510 l Autor Twój to jeszcze czyścioch. Ja parkuje wzdłuż drogi bo szanowne DPD nie zapewnia parkingu pracownikom, i tak wygląda auto po paru dniach: Dodam że auto czarne Aż szkoda myć, taki fajny efekt ostatnio było małe uszczelnienie v-ki, uszczelka drugiej miski itd no i wymiana oleju 5w40, niedługo też wpadną dekory w czarnym połysku
Opublikowano 22 Grudnia 201510 l No ja wiem że szkoda, ale musiałem umyć bo przez szybę nawet lusterka nie widziałem, a gdyby nawet to w lusterku i tak nic bym nie zobaczył