DonMatteo Opublikowano 28 Lipca 2014 Opublikowano 28 Lipca 2014 Witam Szanowne Grono Mam prośbę, kolega kupił audi a4 b5 i zamontował gaz. Po podłączeniu instalacji auto nie pali. Gaziarze powiedzieli, że to problem przepływomierza, po odłączeniu przepływomierza auto pali ale chyba tak nie powinno być. Auto powinno palić przy podłączonym przepływomierzu (przepływomierz był sprawdzany i jest ok). Stąd prośba do Was o namiar na dobrego gaziarza lub mechanika który znalazłby odpowiedz na nurtujące problem/pytanie mojego kumpla:hi: P.S komp nie pokazuje błędów:kox: Dziex
Adik Opublikowano 28 Lipca 2014 Opublikowano 28 Lipca 2014 Podjedz do firmy na ul. Al. Jana Pawła II na terenie Politechniki Krakowskiej maja autoryzacje BRC...
KULARESKO Opublikowano 28 Lipca 2014 Opublikowano 28 Lipca 2014 Podjedz do firmy na ul. Al. Jana Pawła II na terenie Politechniki Krakowskiej maja autoryzacje BRC... Potwierdzam :wink:/ Grębałów też ma ogarniętych gaz-menów
zgredek27 Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 a kojarzycie kogoś kto dobrze ogarnia BRC? Tak z ciekawości, chciałbym żeby rzucił okiem.
D4NTE Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 a kojarzycie kogoś kto dobrze ogarnia BRC? Tak z ciekawości, chciałbym żeby rzucił okiem. zadzwoń do Adama 501 374 748 AUTO TEST / Kontakt / Montaż i serwis samochodowych instalacji gazowych - Kraków
Adik Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Pan Adam jest ogarnięty w temacie ale jak tam zajechałem założyć gaz do 2.8 V6 to krzykną mi 6 000zł (sześć tysięcy złotych) - podziękowałem... a kojarzycie kogoś kto dobrze ogarnia BRC? Tak z ciekawości, chciałbym żeby rzucił okiem. zadzwoń do Adama 501 374 748 AUTO TEST / Kontakt / Montaż i serwis samochodowych instalacji gazowych - Kraków
zgredek27 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Ok, dzięki. Temat montażu mam za sobą...
jacek70 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Podjedz do firmy na ul. Al. Jana Pawła II na terenie Politechniki Krakowskiej maja autoryzacje BRC...Potwierdzam :wink:/ Grębałów też ma ogarniętych gaz-menówMoże i Grembałów ma ogarniętych mechaników ale drogich i nie solidnych.Przekonałem się osobiście. Polecam ul.Terminy 30a.Tam zakładałem i jest ok.
Adik Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgredek - gdzie w końcu montowałeś gaz? na jakich podzespołach zamontowałeś gaz? i jeśli to nie jest tajemnica ile dałeś za taka instalację gazowa do 2.8V6? (może być na PW).
zgredek27 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Montaż mam za sobą, bo kupiłem ze świeżą (10 miesięczną) instalacją BRC, co do pełnej specyfikacji, musiałbym poszukać papierów. Faktura jakaś chyba na 3800zł była, a montowana w Węgrzcach ;]
jacek70 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Sporo kasy. Podobną cenę dał znajomy za instalację w V8.
zgredek27 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Sporo kasy. Podobną cenę dał znajomy za instalację w V8. Też tak uważam Na szczęście to poprzednik płacił
Adik Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Podaj prosze namiary na tego goscia na Węgrzcach...?
Rekomendowane odpowiedzi